Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35720
Назва: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів ТОВ «Гаї» с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області.
Інші назви: Plans and specifications of a bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region)
Автори: Антків, Богдан Романович
Antkiv, Bohdan Romanovych
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Антків Б. Р. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів ТОВ «Гаї» с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Б. Р. Антків. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 52 с.
Bibliographic description: Antkiv B.R. Plans and specifications of a bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region): bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / B.R. Antkiv. — Ternopil : TNTU, 2021. — 52 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 7-лип-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna Yuriivna
Члени комітету: Зварич, Наталія Миколаївна
Zvarych, Nataliia Mykolaivna
УДК: 664.65
Теми: хліб
булочки з маком
рідка закваска
опара
bread
buns with poppy seeds
liquid sourdough
opara
Кількість сторінок: 52
Короткий огляд (реферат): Антків Б. Р. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів ТОВ «Гаї» с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області. Мета роботи - розширення напрямків діяльності цеху та встановлення ліній виробництва хлібобулочних виробів. Асортимент хлібобулочних виробів для проєктного підприємства вибирається таким чином, щоб найбільш повно забезпечити попит населення. Тому приймаємо асортимент: хліб Столовий формовий та булочки з маком. Бакалаврська кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки та графічної частини на листах формату А1. Загальний обсяг кваліфікаційної роботи 52 сторінок. Робота містить 15 таблиць та 1 рисунок. Список використаних джерел налічує 12 найменування. Пояснювальна записка складається зі вступу та трьох розділів. В першому розділі кваліфікаційної роботи проведено обґрунтування заходів з проєктування цеху, здійснено вибір, обґрунтування і опис технологічних схем, зроблено характеристику сировини, основних і допоміжних матеріалів для даного асортименту виробів, здійснено технологічні розрахунки продуктивності печей, пофазних рецептур, виходу виробів, площ складських приміщень для сировини. Проведені розрахунки технологічного обладнання, вибраного для даних хлібобулочних виробів. Наведена схема технохімічного контролю виробництва. В другому розділі кваліфікаційної роботи проведено техніко-економічне обґрунтування проєкту. В третьому розділі кваліфікаційної роботи наведені основи охорони праці та безпека життєдіяльності для даного проєкту.
Antkiv B.R. Plans and specifications of a bakery products production shop of LLC “Haii” (v. Ostriv, Ternopil district, Ternopil region). The purpose of the work is to expand the activities of the shop and establish production lines for bakery products. The range of bakery products for the project company is selected in such a way as to most fully meet the demand of the population. Therefore, we accept the range: table bread and buns with poppy seeds. The bachelor`s qualification work consists of an explanatory note and a graphic part on A1 sheets. The total volume of qualification work is 52 pages. The work contains 15 tables and 1 figure. The list of used sources includes 12 names. The explanatory note consists of an introduction and three sections. In the first section of the qualification work the substantiation of measures on designing of shop is carried out, the choice, substantiation and the description of technological schemes is carried out, the characteristic of raw materials, basic and auxiliary materials for the given range of products is made, technological calculations of furnace productivity, phase recipes, raw materials. The calculations of the technological equipment selected for the data of bakery products are carried out. The scheme of technochemical control of production is given. In the second section of the qualification work the feasibility study of the project is carried out. The third section of the qualification work presents the basics of labor protection and life safety for this project.
Зміст: Анотація Зміст Вступ 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Обґрунтування заходів з проєктування цеху 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічної схеми 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки 1.4.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей 1.4.2 Розрахунок пофазних рецептур 1.4.3 Розрахунок виходу виробів 1.4.4 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.5 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції 1.4.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання 1.5. Технохімічний контроль виробництва 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаних джерел
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35720
Власник авторського права: © Антків Б.Р., 2021
Перелік літератури: 1. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008.-256с. 2. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006-389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів) 3. Дробот В.І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. – К.: Кондор, 2015. – 958 с. 4. Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів : навч. посіб. / за ред. проф. А.М. Дорохович і проф. В. М. Ковбаси. – К.: Фірма «ІНКОС», 2015. – 632 с. 51 5. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв. Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006.- 341с. 6. Лурье И.С. Технология и технохимический контроль кондитерского производства. - М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1981. – 328 с. 7. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. – К.: Руслана, 1998. – 415с. 8. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): навчально-методичний посібник/За ред. Чл.-кор. В.І. Дробот. – К:Кондор, 2010. – 440 с. 9. Зверева Л.Ф., Черняков Б.И. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства. - М.: Пищ. пром-сть, 1974. - 432 с. 10.  Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва - Київ: Логос, 2002. 11. Основи професійної безпеки та здоров’я людини : підручник / В. В. Березуцький [та ін.] ; під ред. проф. В. В. Березуцького. – Харків : НТУ “ХПІ”, 2018. – 553 с.  12. Цивільна оборона: навч. посіб. Кулаков М.А., Ляпун В.О., та ін. – Харків: НТУ “ХПІ”, 2008 – 312 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Antkiv.docАвторська довідка51 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Antkiv.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора