Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35682
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу в місті Тернопіль з метою розширення асортименту хлібобулочних виробів
Інші назви: Project of the production shop retooling of the bread factory in the city of Ternopil aimed at the introduction of a newline of bakery products
Автори: Костишин, Софія Івіанівна
Kostyshyn, Sofiia Ivianivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Костишин С. І. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу в місті Тернопіль з метою розширення асортименту хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / С. І. Костишин. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 79 с.
Bibliographic description: Kostyshyn S.I. Project of the production shop retooling of the bread factory in the city of Ternopil aimed at the introduction of a newline of bakery products: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / S.I. Kostyshyn. — Ternopil : TNTU, 2021. — 79 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 1-лип-2021
Країна (код): UA
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Halyna Viktorivna
Члени комітету: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Vitenko, Tetiana Mykolaivna
УДК: 664.661
Теми: хліб
булочка
технологія
обладнання
bread
bun
technology
equipment
Кількість сторінок: 79
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 10 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 79 сторінок , на яких представлено 37 таблиць, використано 81 формула. В першому розділі кваліфікаційної роботи проведено обґрунтування заходів з технічного переоснащення підприємства, здійснено опис технологічних схем виробництва, здійснено необхідні технологічні розрахунки щодо вибору та визначення продуктивності печей, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, технологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання, технологічного обладнання для компанування ліній хлібзаводу. У другому розділі наведені техніко-економічні розрахунки щодо визначення доцільності проведення технічного переоснащення, терміну окупності даних заходів, собівартості виробів та ін. Третій розділ містить заходи з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Qualification work consists of an introduction, three sections, a list of used sources of 10 items. The total volume of the work is 79 pages, on which 37 tables are presented, 81 formulas are used. In the first section of the qualification work the substantiation of measures on technical re-equipment of the enterprise is carried out, the description of technological schemes of production is carried out, necessary technological calculations on a choice and definition of productivity of furnaces, phase and production compoundings, an output of products, technological parameters, expenses of raw materials and areas for its storage equipment for assembling bakery lines. The second section presents technical and economic calculations to determine the feasibility of technical re-equipment, payback period of these measures, the cost of products, etc. The third section contains measures on the basics of labor protection and safety.
Зміст: Анотація... Зміст.... Вступ..... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА..... 1.1. Обгрунтування заходів з технічного переоснащення цеху хлібзаводу...... 1.2. Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем....... 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів......... 1.4. Технологічні розрахунки.... 1.4.1. Вихідні дані...... 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей....... 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур....... 1.4.4. Розрахунок виходу виробів......... 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів. 1.4.6. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання...... 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання.... 1.5. Технохімічний контроль виробництва...... 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ..... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... Список використаних джерел....
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35682
Власник авторського права: © Костишин С.І., 2021
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. К.: Логос, 2002, 364 с. 4. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. – К.: Кондор, 2010, 440 с. 5. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва. К.: Урожай, 1990, 278 с 6. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998, 416 с. 7. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. – К.: Кондор, 2015, 958 с. 8. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв (за ред. Лісовенка) К.: Наукова думка, 2000, 287с. 9. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. К.: ЦУЛ, 2007, 432 с. 10.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. Суми: Університетська книга, 2009, 464 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Kostyshyn.docАвторська довідка49,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Kostyshyn.pdfДипломна робота3,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора