Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35680
Назва: Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу в місті Тернопіль з впровадженням нового асортименту та модернізацією технологічних процесів
Інші назви: Project of the production shop retooling of the bread factory in the city of Ternopil and the introduction of a newline of goods and technologies modernization
Автори: Хомета, Тарас Петрович
Khometa, Taras Petrovych
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Хомета Т. П. Проєкт технічного переоснащення цеху хлібзаводу в місті Тернопіль з впровадженням нового асортименту та модернізацією технологічних процесів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Т. П. Хомета. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 72 с.
Bibliographic description: Khometa T.P. Project of the production shop retooling of the bread factory in the city of Ternopil and the introduction of a newline of goods and technologies modernization: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / T.P. Khometa. — Ternopil : TNTU, 2021. — 72 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 1-лип-2021
Країна (код): UA
Науковий керівник: Карпик, Галина Вікторівна
Karpyk, Halyna Viktorivna
Члени комітету: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Vitenko, Tetiana Mykolaivna
УДК: 664.661
Теми: хліб
рецептури
тісто
технологічний процес
bread
recipes
dough
technological process
Кількість сторінок: 72
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається з 72 сторінок пояснювальної записки, 23 таблиць, 5 листів формату А1 графічного матеріалу. Тема: Проєкт технічного переоснащення цеху хлібозаводу в місті Тернопіль з впровадженням нового асортименту та модернізацією технологічних процесів. Об’єктом кваліфікаційної роботи є хлібозавод. Мета роботи – розширення асортименту хлібобулочних виробів. В роботі здійснено розрахунки витрат сировини на виробництво, виходу виробів та технологічних втрат і затрат на їх виготовлення, підібрано та розраховано основне технологічне обладнання, обґрунтовано технологічні схеми виробництва житньо- пшеничного та пшеничного хліба. Розрахована собівартість запропонованого асортименту та рентабельність виробництва.
Опис: Qualification work consists of 72 pages of explanatory note, 23 tables, 5 sheets of A1 graphic material. Subject: Project of technical re-equipment of the bakery shop in the city of Ternopil with the introduction of a new range and modernization of technological processes. The object of qualification work is a bakery. The purpose of the work is to expand the range of bakery products. The paper calculates the cost of raw materials for production, output and technological losses and costs of their manufacture, selected and calculated the main technological equipment, substantiated technological schemes for the production of rye-wheat and wheat bread. The cost of the offered range and profitability of production are calculated.
Зміст: Анотація Зміст Вступ 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1 Обґрунтування заходів з технічного переоснащення цеху 1.2 Вибір, обґрунтування і опис технологічних схем 1.3 Характеристика сировини 1.4 Технологічні розрахунки 1.4.1 Вихідні дані для розрахунків 1.4.2 Вибір і розрахунок продуктивності печей 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур 1.4.4 Розрахунок виходу виробів 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 1.4.6 Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання 1.4.7 Розрахунок та підбір технологічного обладнання 1.5 Технохімічний контроль виробництва 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список використаних джерел Додатки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35680
Власник авторського права: © Хомета Т.П., 2021
Перелік літератури: 1. Гатилин Н.Ф. Проектирование хлебозаводов. - М.: Пищ. пром-сть, 1975. 376 с. 2. Гришин А.С., Покатило Б.Г., Молодых Н.Н. Дипломное проектирование предприятий хлебопекарной промышленности. М.: Агропромиздат, 1986. 247 с. 3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. К.: Руслана, 1998. 415 с. 4. Дробот В.И. Справочник инженера-технолога хлебопекарного производства. К.: Урожай, 1990. 279 с. 5. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва: підручник. К.: Логос, 2002. 364 с. 6. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне. Галузевий стандарт України. [Чинний від 15.08.19]. Вид. офіційне. Київ: Київський інститут хлібопродуктів, 2019. 12 с. 7. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 1.06.19]. Вид. офіційне. Київ: Технічний комітет зі стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки», 2019. 8. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 3.06.2009]. Вид. офіційне. Київ:Держспоживстандарт України, 2009. 9. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 1.07.2017]. Вид. офіційне. Київ: ТК 58 «Вироби соляної промисловості», 2016. 10.ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови. Державний стандарт України. [Чинний від 29.06.2006]. Вид. офіційне. Київ: Держспоживстандарту України, 2006. 69 11.ДСТУ 7525:2014. Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості. Національний стандарт України. [Чинний від 23.10.2014]. Вид. офіційне. Київ: Мінекономрозвитку України, 2014. 12.Зверева Л.Ф., Немцова З.С., Волкова Н.П. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства: учебник. М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1983. 416 с. 13.Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв / В.І. Дробот та ін.; за ред. проф. В.І. Дробот. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. 330 с. 14.Михелев А.А. Справочник по хлебопекарному производству. Т. 1. 2- е изд. М.: Пищ. пром-сть, 1977. 368 с. 15.Нормы технологического проектирования предприятий хлебопекарной промышленности. М.: Гипропищепром, 1985. 139 с. 16.Стандарти на хліб і хлібобулочні вироби. 17.Карпик Г.В., Сельський В.Р., Лісовська Т.О. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Тернопіль: ТНТУ, 2020. 33 с. 18.Юрчак В. Г., Малиновський В. В., Махинько В. М. Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту з хлібопекарського виробництва для студентів спеціальності 7.05170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання. К.: НУХТ, 2015. 44 с. 19.Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Т.Л. Мостенська та ін. К.:НУХТ, 2007. 29 с. 20.Технологія та технохімічний контроль галузі: Метод. вказівки до викон. курсового проекту для студ. спец. 5.091714 "Виробництво хліба, 70 кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В.І. Дробот та ін. К.: НУХТ, 2008. 72 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Khometa.docАвторська довідка52 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Khometa.pdfДипломна робота2,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора