Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.date.accessioned2021-06-13T19:05:17Z-
dc.date.available2021-06-13T19:05:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.date.submitted2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології / укладачі : О. І. Вічко, Л. А. Сторож. – Тернопіль : ТНТУ, 2020. – 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35328-
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання.uk_UA
dc.typeLaboratory Instructionsuk_UA
dc.relation.references1. Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів : Навч.посібн. / О.В. Грек, Т.А. Скорченко. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с. 2. Грек О.В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.О. Онопрійчук. –К.: НУХТ, 2010. – 258 с. 3. Забодалова Л.А. Технико-химический и микробиологический контроль на предприятиях молочной промышленности : Учебное пособие. – СПб. : Троицкий мост, 2009. – 224 с. 4. Крусь Г.Н. Методы исследования молока и молочных продуктов / Г.Н. Крусь, А.М. Шалыгина, Э.В. Волокитина. – М.: Колос, 2000. – 368 с. 5. Меркулова Н.Г. Производственный контроль в молочной промышленности. Практическое руководство / Н.Г. Меркулова, М.Ю. Меркулов, И.Ю. Меркулов. – СПб.: ИД «Профессия», 2010. – 656. 6. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І.С. Ґудзь – К.: Фірма «ІНКОС», 2008. – 220 с. 7. Поліщук Г.Є., Бовкун А.О., Колесникова С.С. Технологія сиру: Навч. посібник / Г.Є. Поліщук, А.О. Бовкун, С.С. Колесникова – К.: НУХТ,uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора