Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 368

Всього відвідувань на місяць

березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. 5 4 9 20 12 16 12

Звантажень файлу

Переглядів
Met_vkaz_ТХКВМП_2020_грудень.pdf 1454

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 223
Україна 72
Netherlands 35
Ireland 6
Canada 3
United Kingdom 3
Slovakia 3
Vietnam 3
Australia 2
China 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Louisville 39
Mountain View 27
Menlo Park 17
Kiev 10
Odessa 7
Ternopil 7
Dnepropetrovsk 6
Dublin 5
Kirovograd 5