Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35198
Назва: Удосконалення шприця вакуумного Handtmann VF 628 з дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на процес нагнітання фаршу
Інші назви: Improvement of vacuum filler Handtmann VF 628 including the study of technological and design factors impact on the mince meat injection
Автори: Конюкевич, В'ячеслав Віталійович
Koniukevych, Vyacheslav
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Конюкевич В. В. Удосконалення шприця вакуумного Handtmann VF 628 з дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на процес нагнітання фаршу : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / Конюкевич В. В. — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 80 с.
Дата публікації: тра-2021
Дата подання: тра-2021
Дата внесення: 29-тра-2021
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Ворощук, Віктор Ярославович
Члени комітету: Ляшук, Олег Леонтійович
УДК: 664.72
Теми: 133
галузеве машинобудування
фраш
шприць
ковбаса
енергозатрати
Діапазон сторінок: 80
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі пропонуються заходи з модернізації шприця вакуумного Handtmann VF 628 із дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на процес нагнітання фаршу, для підвищення якості ноповнення ковбасних батонів. Для реалізації вказаних заходів виконуються завдання: аналіз інформації про особливості наповнення ковбасних батонів та формування задач для різних стадій проектування; вибір басової конструкції наповнювача; розрахунок кінематики шприця; розрахунок технологічних параметрів роботи шприця; розрахунок конструктивних елементів шприця; формування математичної моделі нагнітання фаршу; виконання обчислень для сформованої моделі; формування комп’ютерної 3d моделі та виконання її дослідження; аналіз отриманих результатів. вирішення питань охорони праці і техніки безпеки; вирішення питань безпеки в надзвичайних ситуаціях
Опис: Кваліфікаційна робота магістра складається із розрахунково пояснювальної записки розміру 80 сторінок (26 рисунків, 6 таблиць) та графічної частини розміру 8,5 аркушів формату А1. У дипломній роботі пропонуються заходи з модернізації шприця вакуумного Handtmann VF 628 із дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на процес нагнітання фаршу, для підвищення якості ноповнення ковбасних батонів.
Зміст: Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Дослідження впливу конструктивних параметрів на роботу шприця вакуумного Handtmann VF 628. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях.. 5.1. Заходи з охорони праці і техніки безпеки для лінії для виробництва копчених ковбас. 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Висновки. Перелік посилань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35198
Власник авторського права: © Конюкевич В'ячеслав Віталійович, 2021
Перелік літератури: 1. Закалов О.В. Технологічне обладнання харчових виробництв / Закалов О.В. Закалов І.О.. – Тернопіль, 2001. 2. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 3. Зайченко И.З. Пластинчатые насосы и гидромоторы / Зайченко И.З., Мышлевский Л.М.— М.: Машиностроение, 1970. — 229с. 4. Горбатов А.В. Гидравлика и гидравлические машины для пластично-вязких мясных и молочных продуктов / Горбатов А.В.— М.: Агропромиздат, 1991.— 176с. 5. Митин В.В. Курсовое и дипломное проектирование оборудования предприятий мясной и молочной промышленности / Митин В.В.— М.:Колосс, 1992.— 272с. 6. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности / Пелеев А.Н.— М.: Пищевая промышленность, 1971.— 519с. 7. М.Н. Иванов. Детали машин.— М.: Высшая школа, 1991.— 384с. 8. Пригодський І.М. Напрямки удосконалення шнекових нагнітачів // Матеріали ІX Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції / В 2 т. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя (м. Тернопіль, 20-21 квітня 2016 р.), 2016. – Т. 1. – С.5. 9. Конюкевич В.В. Особливості вакуумних ковбасних шприців/ В.В. Конюкевич // Збірник тез доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 149. 10. Косой В.Д. Совершенствование процесса производства варёных колбас / Косой В.Д.— М.: Лёгкая и пищевая промышленность, 1983.— 272с. 11. Пьянов Л.А. Механизация непрерывного формования колбасных батонов и их перевязки / Пьянов Л.А.— М.: Машиностроение, 1971.— 231с. 80 12. Гулянников В.В. Технология мяса, птицы и яйцепродуктов / Гулянников В.В., Подлегаев М.А.— М.: Пищевая промышленность, 1979.— 288с. 13. Методы расчётов процессов и аппаратов пищевых производств.— М.: Пищевая промышленность, 1966.— 292с. 14. М.Н. Иванов. Детали машин / М.Н. Иванов.— М.: Высшая школа, 1991.— 384с. 15. Г.С. Писаренко. Справочник по сопромату / Г.С. Писаренко.— К.: Наукова думка, 1988.— 734с. 16. Лащинский А.А. Основы конструирования и расчёта химической аппаратуры. Справочник / Лащинский А.А., Толчинский А.Р.— Л.: “Машиностроение”, 1970.— 752с. 17. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Инженерный анализ для профессионалов: задачи, методы, рекомендации. / А.А. Алямовский. – ДМК Пресс, 2015. – 562 c. 18. Алямовский А.А. SolidWorks Simulation. Как решать практические задачи. / А.А. Алямовский. – BHV, 2012. – 445 c. 19. SolidWorks 2010: Расширенное моделирование деталей. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 333 c. 20. SolidWorks 2010 - Моделирование сборок. / SolidWorks Corporation, SolidWorks Corporation.– 2009.– 393 c.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DR_Koniukevych_V.pdf4,88 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorska_Koniukevych_V.pdf246,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора