Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
181 — Харчові технології (бакалаври)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Bachelor Thesis
2021
1-лип-2021
Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 5 т готової продукції за зміну
Мисюк, Антон Віталійович
;
Mysiuk, Anton Vitaliiovych
Bachelor Thesis
2021
1-лип-2021
Проєкт цеху з виробництва вершкового масла з організацією переробки вторинної сировини потужністю 30 т молока за зміну
Шимко, Віктор Юрійович
;
Shymko, Viktor Yuriiovych
Розкриття
за авторами
1
Mysiuk, Anton Vitaliiovych
1
Shymko, Viktor Yuriiovych
1
Мисюк, Антон Віталійович
1
Шимко, Віктор Юрійович
за темами
1
637.2
1
637.3
1
cheeses
1
fresh buttermilk
1
low fat biokefir
1
processed cheeses
1
біокефір знежирений
1
масло
1
масло вершкове
1
маслянка свіжа
1
плавлені сири
1
тверді сири