Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33792
Назва: Модернізація агрегатного вальцевого млина АВМ-15 з дослідженням впливу конструкції блоку вальцевих верстатів на помел борошна
Інші назви: Aggregate drum mill AVM-15 retrofit including the study of drum unit design impact on the flour milling quality
Автори: Василишин, Андрій Михайлович
Vasylyshyn, Andriy
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Василишин А. М. Модернізація агрегатного вальцевого млина АВМ-15 з дослідженням впливу конструкції блоку вальцевих верстатів на помел борошна : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / А. М. Василишин. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 75 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата подання: гру-2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Зварич, Наталія Миколаївна
Члени комітету: Марущак, Павло Орестович
УДК: 664.71.05
Теми: 133
галузеве машинобудування
виробництво борошна
процес подрібнення
вальцьовий верстат
flour production
breaking of wheat
roller mill
Діапазон сторінок: 75
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі досліджено вплив конструкції БВВ агрегатного вальцевого млина на процес подрібнення борошна, розроблено заходи з його модернізації
Опис: Захист відбувся 23 грудня 2020р. о 09.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18
Зміст: Вступ. 1. Сучасний технічний Технічний стан виробництва борошна, вибір і обґрунтування основних напрямків роботи методи та методика досліджень. Технологічні та технічні рішення з модернізації авм-15 теоретичне дослідження впливу конструктивних параметрів бвв на помел борошна охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. Загальні висновки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33792
Власник авторського права: © Василишин Андрій Михайлович, 2020
Перелік літератури: Закалов О.В. Обладнання переробних та харчових підприємств. – Тернопіль, 2001. 2. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 3. Гафнер Л.А. Основы мукомольного производства. – М.: Агропромиздат, 1985. – 223с. 4. Нормы технологического проектирования мельниц. – М.: ЦНИИпромзернопроект, 1977. 5. Правила организации и ведения технологического процесса на мельницах. – М.: ЦНИИТЭМ Минзага СССР, 1978. 6. Копейкина Т.К., Мельников Е.М. Практикум по мукомольно-крупяному и комбикормовому производству. – М.: Колос, 1980. – 199с. 7. Технология переработки зерна./Под ред. Г.А.Егорова- М.: Колос, 1977. – 376с. 8. Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств. / Под ред. А.Я.Соколова -–М.: Машиностроение, 1969. – 637с. 9. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии. – М.: химия, 1974. – 752с. 10. Иванов М.Н. Детали машин. –М.: Высшая школа, 1991. – 383с. 11. Сборник задач и примеров расчета по курсу деталей машин. М.: Машиностроение ,1975. –286с. 12. Общетехнический справочник. /Под ред. Е.А. Скороходова. –М.: Машиностроение, 1990. -496с. 13. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов (Под ред. Л.А.Трисвятского. – 4-е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Василишин.pdfАвторська довідка160,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
КР_ВасилишинА_М_МОм-61_з_титулкою.pdfДипломна робота4,88 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора