Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33785
Назва: Модернізація преса для сиру марки Я7-789 з дослідженням форм для сиру при різних режимах навантаження
Інші назви: Cheese press Ya7-789 modernization including the study of cheese forms at different loading modes
Автори: Фіялка, Віктор Іванович
Fiialka, Viktor
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Фіялка В. І. Модернізація преса для сиру марки Я7-789 з дослідженням форм для сиру при різних режимах навантаження : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / В. І. Фіялка. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 76 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата подання: гру-2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Ворощук, Віктор Ярославович
Члени комітету: Марущак, Павло Орестович
УДК: 664.14
Теми: 133
галузеве машинобудування
сир
відтиск
форма
прес
cheese
extruding
shape
press
Діапазон сторінок: 76
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі магістра пропонуються заходи з модернізації преса для сиру марки Я7-789 з дослідженням форм для сиру при різних режимах навантаження в процесі вироблення твердих сортів сиру. Основними задачами, які вирішуються в даній кваліфікаційній роботі магістра, є: проведення аналізу конструкцій технологічного обладнання для відтиску сиру та теоретичних закономірностей його роботи; розроблення заходів з модернізації преса для сиру марки Я7-789; вибір методики та інструментарію проведення досліджень; виконання запланованих досліджень; технічні рекомендації щодо впровадження результатів досліджень; розробка заходів з техніки безпеки; вирішення питань цивільної безпеки.
Опис: Захист відбувся 22 грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18
Зміст: Вступ. 1. Аналіз сучасного стану об’єкту дослідження, вибір і обґрунтування основних напрямків дослідження. 2. Методи та методика досліджень. 3. Розроблення нових проектно-технологічних і технічних вирішень вдосконалення об’єкта дослідження. 4. Комп’ютерне моделювання форм для сиру під навантаженням. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях.. 5.1. Заходи з охорони праці і техніки безпеки в сирцеху. 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціях. Висновки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33785
Власник авторського права: © Фіялка Віктор Іванович, 2020
Перелік літератури: 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук.– К. : ЦНЛ “Інкос”, 2007. – 344 с. 2. Поперечний А.М. Процеси та апарати харчових виробництв / Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б.,Кирпиченко Н.В.-К.:ЦУЛ,2007.-304с. 3. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості. /За ред. І.С.Гулого – Вінниця: Нова книга, 2001р. –576с. 4. Митин В.В. Курсовое и дипломное проектирование оборудования предприятий мясной и молочной промышленности.— М.:Колосс, 1992.— 272с. 5. Г.С. Писаренко. Справочник по сопромату / Г.С. Писаренко.— К.: Наукова думка, 1988.— 734с. 6. Лащинский А.А. Основы конструирования и расчёта химической аппаратуры. Справочник / Лащинский А.А., Толчинский А.Р.— Л.: “Машиностроение”, 1970.— 752с. 7. Фіялка В.І. Особливості формувального обладнання / Фіялка В.І., Смольчук І.В. // Збірник тез доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 156. 8. Гальперин Д.М. Монтаж и наладка оборудования предприятий пищевой промышленности/ Гальперин Д.М.— М.: Высшая школа, 1984.— 279с. 9. Мирончук В.Г. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості; навчальний посібник / Мирончук В.Г., Орлов Р.О.,Українець А.І. та ін..-Вінниця: Нова книга, 2004.-288с. 10. Касаткин А.Г.. Основные процессы и аппараты химической технологии. Учебник для вузов. 10-е издание, стереотипное, доработанное. Перепечатка с издания 1973 г. / А.Г. Касаткин. – М. : Альянс, 2004. – 753с. 11. Лабораторный практикум по процессам и аппаратам пищевых производств: Учеб. для вузов / под ред. А.С. Гинзбурга .- 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1990. - 256 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Фіялка.pdfАвторська довідка239,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Фіялка КРМ-1.pdfДипломна робота21,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора