Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorСтаринський, Остап Юрійович-
dc.contributor.authorStarynskyi, Ostap-
dc.date.accessioned2020-12-29T10:07:11Z-
dc.date.available2020-12-29T10:07:11Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.date.submitted2020-12-
dc.identifier.citationСтаринський О. Ю. Модернізація гомогенізатора клапанного типу для молока із дослідженням роботи плунжерного блоку : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / О. Ю. Старинський. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33737-
dc.descriptionЗахист відбувся 22 грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії №18uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена підвищенню ефективності обладнання для гомогенізації молока. Виконано дослідження роботи плунжерного блоку. В результаті отримано універсальну та кавітаційну характеристики клапанного гомогенізатора. Досліджено процес переміщення всмоктувального та нагнітального клапанів. Запропоновано заходи із модернізації клапанного гомогенізатора. Запропоновано математичну модель процесу протікання молока крізь щілину гомогенізатора.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація. Вступ 1. Огляд сучасного обладнання для гомогенізації молока. 1.1. Огляд існуючих способів та обладнання для гомогенізації. 1.2. Аналіз вихідної інформації. 1.3. Мета та основні задачі. 2. Методи досліджень плунжерного блоку гомогенізатора 2.1. Стандартизовані методи. 2.2. Методика, що застосовувалася при дослідженні плунжерного блоку клапанного гомогенізатора. 2.3. Методика обробки отриманих даних 3. Дослідження роботи плунжерного блоку гомогенізатора 3.1. Дослідження універсальної робочої та кавітаційної характеристик гомогенізатора. 3.2. Дослідження переміщення всмоктуючого та нагнітаючого клапанів. 3.3. Математичне моделювання процесу протікання рідини через щілину клапанного гомогенізатора. 3.4. Перевірка математичної моделі на адекватність. 3.5. Висновки до розділу. 4. Модернізація плунжерного блоку гомогенізатора. 4.1. Опис модернізації плунжерного блоку гомогенізатора. 4.2. Розрахунок параметрів роботи модернізованого гомогенізатора. 4.3. Висновки до розділу. 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. 5.1 Охорона праці. 5.2. Заходи з безпеки в надзвичайних ситуаціяхuk_UA
dc.format.extent61-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subject133uk_UA
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk_UA
dc.subjectгомогенізаціяuk_UA
dc.subjectкавітація-
dc.subjectплунжерний блок-
dc.subjectмолоко-
dc.subjecthomogenization-
dc.subjectcavitation-
dc.subjectplunger block-
dc.subjectmilk-
dc.titleМодернізація гомогенізатора клапанного типу для молока із дослідженням роботи плунжерного блокуuk_UA
dc.title.alternativePiston milk homogenizer modernization including the study of gap block operationuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Старинський Остап Юрійович, 2020uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКухтин, Микола Дмитрович-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.references1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.uk_UA
dc.relation.references2. Старинський О.Ю. Дослідження кавітаційної характеристики гомогенізатора клапанного типу/ О. Ю. Старинський // зб. тез доп. ІХ Міжн. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», 25-26 лист. 2020 р. Тернопіль : ТНТУ, 2020. С. 158. 3. Фиалкова Е.А. Гомогенизация. Новый взгляд: монография-справочник. – СПб.: ГИОРД, 206. – 392 с. 4. Тарг С.М. Основные задачи теории ламинарных течений. М., Л.: Госиздат технико-теоретической литературы – 420 с. 5. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344с. 6. Быков В.В., Быков В.П. Исследовательское проектирование в машиностроении. – М.: Машиностроение, 2011. – 256 с. 7. Сеньо П.С. Теорія ймовірностей та математична статистика: підручник. / П.С. Сеньо – К.: Знання, 2007. – 556с. 8. Кармелюк Г. І. Теорія ймовірностей та математична статистика: посібник з розв’язування задач. / Г. І. Кармелюк – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 576с. 9. Шенк Х. Теория инженерного эксперимента. – М.: Мир, 1972. – 332с. 10. Гусак А. А. Справочник по высшей математике / А. А. Гусак, Г. М. Гусак, Е. А. Бричикова. – Минск.: ТетраСистемс, 2009. – 640с. 11. Брусиловский Л.П. Автоматизация технологических процессов вмолочной промышленности / Л.П. Брусиловский, А.Я. Вайнберг. – М.: Пищевая промышленность, 1978. – 344 с. 12. Israelachvili J. N. Intermolecular and Surface Forces (Third Edition) / J. N. Israelachvili. – Santa Barbara: University of California, 2011. – 467 P. 13. Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых мате- риалов. – М.: Лёгкая и пищевая промышленность, 1981. – 216 с. 14. Горбатов А.В. Реология мясных и молочных продуктов. – М.: Пищевая промышленность, 1979. – 384 с. 15. Власенко В.В. «Технологія виробництва і переробки молока і молочних продуктів» - В. 2000г. 16. Гончаров Н.Н. Справочник механика молочной промышленности – М. 1959 г. 17. Дилажен З.Х. «Молочное дело» -М. «Колос» 1979 г. Цивільна оборона та цивільний захист: Підручник. — 2-ге вид., перероб. Затверджено МОН / Стеблюк М.І. — К., 2010. — 487 с. 18. Васійчук В.О. Основи цивільного захисту. Навч. посібник / В.О. Васійчук, В.Є Гончарук, С.І. Качан, С.М. Мохняк. - Львів: Видавництво НУ "ЛП", 2010. - 417с.uk_UA
dc.relation.references20. Шинкарик М.М. Дослідження адгезійних властивостей білкової дисперсної фази при виробництві сиру кисломолочного / М.М. Шинкарик, 21. О.І. Кравець // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – №1(53) – С.226-230.uk_UA
dc.relation.references22. Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. – 2016. № 1. – P. 135-143.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Starynsky_O._MOm-61.pdfДипломна робота1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorska_Старинський.pdfАвторська довідка241,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора