Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33692
Назва: Технічне переоснащення потокової лінії для виготовлення батона на ПП "Хіта" з встановленням точності поділу тістових заготовок на машині А-ХТН
Інші назви: Retooling of French bread (baton) production line at PE “Khita” including the determination of division accuracy of dough pieces on the A-KhTN machine
Автори: Фік, Михайло Миколайович
Fik, Mykhailo
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Фік М. М. Технічне переоснащення потокової лінії для виготовлення батона на ПП "Хіта" з встановленням точності поділу тістових заготовок на машині А-ХТН : дипломна робота магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“ / М. М. Фік. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 82 с.
Дата публікації: гру-2020
Дата подання: гру-2020
Дата внесення: 29-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Стадник, Ігор Ярославович
Члени комітету: Пилипець, Михайло Ількович
УДК: 637.3.02
Теми: 133
галузеве машинобудування
тісто
тиск
лопать
нагнітання
розділення
dough
pressure
blade
injection
division
Діапазон сторінок: 82
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена теоретичним і експериментальним дослідженням та розробленні проектно-технологічні рішення по вдосконаленню процесів ділення тіста на заготовки при виробництві батона на ПП «Хіта». Розглянуто шляхи вдосконалення тістоподільної машини марки А-ХТН. Він ґрунтується на зміні конструкції нагнітальної лопаті. Зроблено аналіз сучасного обладнання для ділення тіста, вибір і обґрунтування основних напрямків експериментальних досліджень процесу нагнітання тіста в робочій камері тістоділильної машини марки А-ХТН. Розглянуто математичні моделі процессу і алгоритм побудови математичних моделей процесу нагнітання тіста. Розроблено фізичне представлення процесу ділення у робочій камері тістоподільної машини марки А-ХТН. Проаналізовані результати експериментальних досліджень ділення у робочій камері тістоподільної машини марки А-ХТН, зокрема: - вплив тиску на точність ділення;- вплив форми лопаті на нагнітання тіста;- вплив форми лопаті на енергетичні затрати. Подано розрахунки енергетичних затрат за математичною моделлю. Зроблено обґрунтування ефективності прийнятих в роботі проектно-технологічних і технічних рішень щодо покращення процесів ділення тіста на заготовки батона. Розроблені заходи з охорони праці і заходів безпеки працівників ПП «Хіта». у надзвичайних ситуаціях.
Опис: Захист відбудеться _22_ грудня 2020р. о 13.00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No18 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя
Зміст: Вступ. Анотація. Огляд літературних і патентних джерел і аналіз конструкцій машин для ділення тіста на заготовки. Oбґрунтування теорії і методів досліджень. Інформаційні аспекти побудови систем управління процесом поділки тіста на заготовки. Аналіз енергозатрат, механічних та інших чинників на процес розділення тіста на заготовки. Конструктивно-технологічне переоснащення лінії виробництва батону на «Тернопільхлібпром» проведеними розрахунками. Структурний aналіз А2-ХТН Методикa розрaхунку зубчaтого колесa тістоподільникa А2-ХТН. Технологічний aналіз тістоподільникa А2-ХТН. Кінемaтичний розрaхунок. Енергетичний розрахyнок тістоподільникf А2-ХТН .Фізичнa модель робочої кaмери тістоподільної мaшини А2-ХТН. Модель робочої кaмери машини А2-ХТН з обгрyнтyванням. Обґрyнтyвання пaраметрів робочої кaмери nоділильнuka Використання стaтистичного моделювaння у точності ділення тіста на заготовки батона. Мaтемaтичний підxід визнaчення констpyктивних паpaметрів нагнітальної лопаті. Визнaчення зміни моментy на вaлу лопaті. Визначення впливy крyтного моментy на перевaнтaження електpодвигyна. Вплив pівня стискaння тіста на його якість і точність ділення
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33692
Власник авторського права: © Фік Михайло Миколайович
Перелік літератури: 1. Патент №175455 Росийская федерацыя B02B3/02 Устройство для деления теста ./Автор(ы): Ведмедь В.Ф, Юрков А.С, Скрипник Д.Е. Патентообладатель(и): Государственний комітет по делам изобретиней и откритей СССР. Заявка: №905312\28-13 Дата заявки: 08. 06. 1964 Опубликовано: 09.10.01965. 2. Патент №125774 Росийская федерацыя B02B3/02 тістоділитель. «Кузбаз» ./Автор(ы): Кауфман Р.Б. Патентообладатель(и): Кемеровский трест хлебопекарной промишлености. Заявка: №630930,28 Дата заявки: 15.03.1959 г. Опубликовано: 03.06.1960. 3. Патент №111776 Росийская федерацыя B02B3/02 Устройство для деления теста ./Автор(ы): Чухарев Г.С. Патентообладатель(и): Комитет по делам изобритений и откритей. Заявка: № 570049 Дата заявки: 30.08.1957 г . Опубликовано: 03.06.1958. 4. Патент №2390131 Росийская федерацыя B02B3/02. Тестодилитель ./Автор(ы): Герасимов Наталя Федоровна, Герасимов Михаил дмитревич Патентообладатель(и): Государственное образовательное учреждение высшего профессионального образования "Белгородский государственный технологический университет им. В.Г. Шухова" (БГТУ им. В.Г. Шухова) (RИ). Заявка: № 2008144734\13. Дата заявки: 12.11.2008. Опубликовано: 27.05.2010 5. Патент №2421996 Росийская федерацыя B02B3/02. Тестодилитель всасивающий ./Автор(ы): Табакаев Сергей Борисович (RИ), Салтыков Евгений Петрович (RИ). Патентообладатель(и): Табакаев Сергей Борисович (RИ),
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:133 — галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtorska_Фік.pdfАвторська довідка247,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Диплом Фік.pdfДипломна робота2,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора