Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32022

Назва: Біохімічні складові насіння нових сортів сої
Автори: Крочак, Є.
Krochak, Ye.
Приналежність: Уманський національний університет садівництва
Uman National University of Horticulture
Бібліографічний опис: Крочак Є. Біохімічні складові насіння нових сортів сої / Крочак Є. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 60. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Krochak Ye. (2020) Biokhimichni skladovi nasinnia novykh sortiv soi. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 60 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 635.655
631.527
581.19
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 60
Початкова сторінка: 60
Кінцева сторінка: 60
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32022
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.