Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810

Title: Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків
Other Titles: Useful properties of carrots and its use in the production of juices
Authors: Сельський, Володимир Романович
Мурин, Т. Є.
Selskyi, V.
Muryn, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків / В. Р. Сельський, Т. Є. Мурин // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 231. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Selskyi V., Muryn T. (2020) Korysni vlastyvosti morkvy ta yii vykorystannia u vyrobnytstvi sokiv [Useful properties of carrots and its use in the production of juices]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 231 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Issue Date: 14-máj-2020
Date of entry: 3-jún-2020
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil;
Temporal Coverage: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 231
Start page: 231
End page: 231
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31810
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва/ Б. Л. Флауменбаум, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Г. П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006 – 400 с.
References (International): 1. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva/ B. L. Flaumenbaum, A. T. Bezusov, V. M. Storozhuk, H. P. Khomych, Odesa: Druk, 2006 – 400 p.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!