Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161

Titulua: Розробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу
Beste titulu batzuk: Development and optimization of the technological process for manufacturing kvass
Egilea: Баранчук, М. М.
Шельвіка, А. М.
Стухляк, Петро Данилович
Baranchuk, M. M.
Shelvika, A. M.
Stukhlyak, P. D.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Баранчук М. М. Розробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу / М. М. Баранчук, А. М. Шельвіка, П. Д. Стухляк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — Том 2. — С. 5.
Bibliographic description (International): Baranchuk M. M., Shelvika A. M., Stukhlyak P. D. (2019) Rozrobka ta optymizatsiia systemy upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva kvasu [Development and optimization of the technological process for manufacturing kvass]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 November 2019), vol. 2, pp. 5 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2019
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 2
Gordailuaren-data: 27-Nov-2019
Date of entry: 2-Mar-2020
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 листопада 2019 року
27-28 November 2019
UDC: 663.4.011
Number of pages: 1
Page range: 5
Start page: 5
End page: 5
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
References (Ukraine): 1.Шабурова, Г. В. Технологиябродильныхпроизводств /Г.В. Шабурова, А. А. Курочкин, В. П. Чистяков – Пенза, 2006. – 296 с.
2.Сергеева, И. Ю. Направлениесовершенствованиятехнологииквасаброжения на основеанализасовременныхнаучно-техническихразработок /И.Ю. Сергеева, Т. А. Унщикова, В. Ю. Рысина // Техника и технологияпищевыхпроизводств. 2014. – № 3. – С. 69–78.
References (International): 1.Shaburova, H. V. Tekhnolohiiabrodilnykhproizvodstv /H.V. Shaburova, A. A. Kurochkin, V. P. Chistiakov – Penza, 2006, 296 p.
2.Serheeva, I. Iu. Napravleniesovershenstvovaniiatekhnolohiikvasabrozheniia na osnoveanalizasovremennykhnauchno-tekhnicheskikhrazrabotok /I.Iu. Serheeva, T. A. Unshchikova, V. Iu. Rysina, Tekhnika i tekhnolohiiapishchevykhproizvodstv. 2014, No 3, P. 69–78.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.