Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаранчук, М. М.
dc.contributor.authorШельвіка, А. М.
dc.contributor.authorСтухляк, Петро Данилович
dc.contributor.authorBaranchuk, M. M.
dc.contributor.authorShelvika, A. M.
dc.contributor.authorStukhlyak, P. D.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 November 2019
dc.date.accessioned2020-03-02T16:27:24Z-
dc.date.available2020-03-02T16:27:24Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationБаранчук М. М. Розробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу / М. М. Баранчук, А. М. Шельвіка, П. Д. Стухляк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — Том 2. — С. 5.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31161-
dc.format.extent5
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2019
dc.titleРозробка та оптимізація системи управління технологічним процесом виробництва квасу
dc.title.alternativeDevelopment and optimization of the technological process for manufacturing kvass
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc663.4.011
dc.relation.references1.Шабурова, Г. В. Технологиябродильныхпроизводств /Г.В. Шабурова, А. А. Курочкин, В. П. Чистяков – Пенза, 2006. – 296 с.
dc.relation.references2.Сергеева, И. Ю. Направлениесовершенствованиятехнологииквасаброжения на основеанализасовременныхнаучно-техническихразработок /И.Ю. Сергеева, Т. А. Унщикова, В. Ю. Рысина // Техника и технологияпищевыхпроизводств. 2014. – № 3. – С. 69–78.
dc.relation.referencesen1.Shaburova, H. V. Tekhnolohiiabrodilnykhproizvodstv /H.V. Shaburova, A. A. Kurochkin, V. P. Chistiakov – Penza, 2006, 296 p.
dc.relation.referencesen2.Serheeva, I. Iu. Napravleniesovershenstvovaniiatekhnolohiikvasabrozheniia na osnoveanalizasovremennykhnauchno-tekhnicheskikhrazrabotok /I.Iu. Serheeva, T. A. Unshchikova, V. Iu. Rysina, Tekhnika i tekhnolohiiapishchevykhproizvodstv. 2014, No 3, P. 69–78.
dc.identifier.citationenBaranchuk M. M., Shelvika A. M., Stukhlyak P. D. (2019) Rozrobka ta optymizatsiia systemy upravlinnia tekhnolohichnym protsesom vyrobnytstva kvasu [Development and optimization of the technological process for manufacturing kvass]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 November 2019), vol. 2, pp. 5 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume2
dc.citation.spage5
dc.citation.epage5
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.