Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30628
Назва: ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ У ВИРОБНИЧИХ ЛІНІЯХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Інші назви: INFORMATION TECHNOLOGIES OF THE INTERNET OF THINGS IN THE PRODUCTION LINES OF THE FOOD INDUSTRY
Автори: Квач, Сергій
Kvach Serhiy
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Квач С.М. ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНТЕРНЕТУ РЕЧЕЙ У ВИРОБНИЧИХ ЛІНІЯХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ С.М. Квач. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 103 с.
Bibliographic description: SM Kwach INFORMATION TECHNOLOGIES OF THE INTERNET OF THINGS IN THE PRODUCTION LINES OF THE FOOD INDUSTRY: abstract of master's thesis on specialty "124 - system analysis" / SM. Dauber. - Ternopil: TNTU, 2019. - 103 p.
Дата публікації: гру-2019
Дата внесення: 21-січ-2020
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Назаревич, Олег
УДК: 004.04
Теми: ВИРОБНИЦТВО ПИВА
системний аналіз
ДАТЧИК
ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена аналізу інформаційних технологій інтернету речей для підвищення ефективності виробництва пива.
Опис: The thesis is devoted to the analysis of information technology of the Internet of Things to improve the efficiency of beer production.
Зміст: Вступ 1 Базові аспекти роботи мереж IoT 1.1 Основі визначення 1.2 Архітектура мереж IoT 1.2.1 Рівень давачів 1.2.2 Мережевий рівень 1.2.3 Рівень обробки даних 1.2.4 Рівень застосунків 1.3 Висновки до першого розділу 2 Порівняльний аналіз та вибір технологій і протоколів для обміну інформації в мережах IoT 2.1 LoRaWAN 2.2 SigFox 2.3 NB-IoT 2.4 Weightless-P 2.5 Вибір та обґрунтування технології для IoT мережі 2.6 Висновки до другого розділу 3 Вимірювальні давачі в технологічних процесах пивоваріння 3.1 Транспортування і очистка солоду 3.2 Дроблення і затирання 3.3 Фільтрація сусла 3.4 Кип’ятіння сусла 3.5 Відділення гарячого білкового відстою в вірпулі, охолодження і аерація сусла 3.6 Бродіння 3.7 Фільтрація 3.8 Оцінка якості сировини та готової продукції 3.9 Висновки до третього розділу 4 Спеціальна частина 4.1 Вибір та підключення давачів 4.2 Передача даних від давачів до хмарних сховищ 4.3 Обробка даних 4.4 Вивід даних на інтерфейс користувача 4.5 Приклади роботи IoT систем на виробництві 4.6 Висновки до четвертого розділу 5 Обґрунтування економічної ефективності 5.1 Розрахунок норм часу на виконання науково-дослідної роботи 5.2 Визначення витрат на оплату праці та відрахувань на соціальні заходи 5.3 Розрахунок матеріальних витрат 5.4 Розрахунок витрат на електроенергію 5.5 Розрахунок суми амортизаційних відрахувань 5.6 Обчислення накладних витрат 5.7 Складання кошторису витрат та визначення собівартості науково-дослідницької роботи 5.8 Розрахунок ціни дослідження 5.9 Визначення економічної ефективності і терміну окупності капітальних вкладень 5.10 Висновки до п’ятого розділу 6 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 6.1 Основні особливості стандарту OHSAS 18001 щодо компетентності, навчання та обізнаності персоналу організації 6.2 Профілактика зорової втоми користувачів ЕОМ 6.3 Шум, вібрація, ультразвук, електромагнітні випромінювання у виробничих приміщеннях для роботи з ВДТ та захист від них 6.4 Оцінка стійкості роботи об’єкта до дії проникаючої радіації і радіоактивного забруднення місцевості, які виникають після ядерного вибуху 6.5 Висновки до шостого розділу 7 Екологія 7.1 Інформаційне забезпечення еколого-статистичних досліджень 7.2 Індексний метод в екології 7.3 Висновки до сьомого розділу Загальні висновки до дипломної роботи Перелік використаних джерел Додатки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30628
Перелік літератури: Квач С.М. аналіз засобів автоматизації технологічного процесу виробництва пива [Текст] / Квач С.М., Назаревич О.Б. Тези доповіді на VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 41.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:124 — системний аналіз

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aref_KvachS.pdf153,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
PZ_KvachS.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
AuthInfo_KvachS.pdf225,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора