Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29852
Назва: Методи та засоби побудови мережевих комутаторів з підтримкою технологій GEPON та LTE
Інші назви: Methods and tools of network switches development based on GEPON and LTE technologies
Автори: Голуб, Іван Іванович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України, Тернопіль, Україна
Бібліографічний опис: Голуб І. І. Методи та засоби побудови мережевих комутаторів з підтримкою технологій GEPON та LTE: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю 123 – Комп’ютерна інженерія / І.І. Голуб: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя – Тернопіль: ТНТУ, 2019. – 7с.
Bibliographic description: Holub I. Methods and tools of network switches development based on GEPON and LTE technologies: abstract of master’s thesis on speciality 123 – Computer Engineering / R. Butsiy.; - Ternopil Ivan Puluj National Technical University – Ternopil: TNTU, 2019 – 7p.
Дата публікації: 26-гру-2019
Дата подання: 26-гру-2019
Дата внесення: 27-гру-2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України, Тернопіль, Україна
Науковий керівник: Ясній, Олег Петрович
Члени комітету: Крамар, Олександр Іванович
УДК: 004.71
Теми: 123
комп’ютерна інженерія
КОМУТАТОР
МАРШРУТИЗАТОР
ІНТЕРНЕТ
GEPON
LTE
ETHERNET
МІКРОКОНТРОЛЕР
МОДЕМ
ПАКЕТИ
КАДРИ
ПРОПУСКНА ШВИДКІСТЬ
Кількість сторінок: 7
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота стосується реалізації методів та засобів побудови мережевих комутаторів з підтримкою технології GEPON та LTE для забезпечення безперебійного зв’язку з інтернетом за допомогою резервування каналів зв’язку, а також балансуванню навантаження мережевих інтерфейсів, для зниження навантаження з перевантаженого інтерфейсу, або якщо спостерігається перебої з подачею інтернет-зв’язку на один чи декілька інтерфейсів. У даній роботі розроблено методи та засоби взаємодії комутатора з мережевими технологіями передачі даних GEPON, LTE та Ethernet, як на апаратному, так і на програмному рівні. Створено та реалізовано мережевий комутатор з основним аплінком для мережі GEPON та резервним аплінком для мережі LTE.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29852
Перелік літератури: Голуб І. І, Ясній О. П. Методи та засоби побудови мережевих комутаторів з підтримкою технології GEPON та LTE / І. І. Голуб, О. П. Ясній – Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», Том Ⅱ – Тернопіль, ТНТУ, 27–28 листопада 2019р.– c. 127.
Голуб І., Ясній О. Методи та засоби побудови мережевих комутаторів з підтримкою технології GEPON та LTE / І. Голуб, О. Ясній – Матеріали Ⅶ науково-технічної конференції «Інформаційні моделі, системи та технології» – Тернопіль, ТНТУ, 11–12 грудня 2019р.– с. 118.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:123 — комп’ютерна інженерія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВТОРЕФЕРАТ Голуб.pdf296,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Магістерська Голуб.pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора