Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29184

Titel: Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів
Övriga titlar: Modern packaging materials for storage food products
Författare: Назарко, Ірина Степанівна
Мазур, Юлія
Nazarko, Iryna
Mazur, Yuliia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. С. Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів / Ірина Назарко, Юлія Мазур // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 97. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Nazarko I., Mazur Y. (2019) Suchasni pakuvalni materialy dlia zberihannia kharchovykh produktiv [Modern packaging materials for storage food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 97 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8/9
Number of pages: 1
Page range: 97
Start page: 97
End page: 97
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29184
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!