Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29175

Tytuł: Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи
Inne tytuły: Investigation of ways of waste-free processing of plums
Authors: Карпик, Галина
Жабран, Мауніа
Karpyk, Halyna
Zhabran, Maunia
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Karpyk H., Zhabran M. (2019) Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy [Investigation of ways of waste-free processing of plums]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 86 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 86
Główna strona: 86
Strona końcowa: 86
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29175
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi