Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173

Název: Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів
Další názvy: Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses
Autoři: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Кушнірук, Наталія
Самуляк, Петро
Yukalo, Volodymyr
Storozh, Liudmyla
Kushniruk, Nataliia
Samulyak, Petro
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Наталія Кушнірук, Петро Самуляк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Kushniruk N., Samulyak P. (2019) Ridkyi molokozsidalnyi preparat dlia vyrobnytstva tradytsiinykh karpatskykh miakykh syriv [Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 84 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 10-říj-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 612.321.6
Number of pages: 1
Page range: 84
Start page: 84
End page: 84
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.