Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165
Título: | Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського |
Outros títulos: | Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l |
Authors: | Грицик, Юрій Струк, Оксана Клименко, Анатолій Hrytsyk, Yurii Struk, Oksana Klymenko, Anatolii |
Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Грицик Ю. Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадського / Юрій Грицик, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 74–75. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Hrytsyk Y., Struk O., Klymenko A. (2019) Doslidzhennia protyzapalnoi aktyvnosti ekstraktiv zolotushnyka kanadskoho [Investigation of anty-inflammatory effect of extracts of solidago canadensis l]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de edición: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 615.322 582.991.1 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 74-75 |
Start page: | 74 |
End page: | 75 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29165 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.pdf | 562,74 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75.djvu | 23,03 kB | DjVu | Ver/abrir | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_Y-Investigation_of_anty_inflammatory_74-75__COVER.png | 423,38 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados