Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149

Pealkiri: Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів
Teised pealkirjad: Essential oils of plants for food safety
Autor: Петріна, Романа
Хом'як, Ірина
Суберляк, Софія
Новіков, Володимир
Petrina, Romana
Khomiyak, Iryna
Suberlyak, Sofia
Novikov, Volodymyr
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктів / Романа Петріна, Ірина Хом'як, Софія Суберляк, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Petrina R., Khomiyak I., Suberlyak S., Novikov V. (2019) Efirni olii roslyn dlia bezpeky kharchovykh produktiv [Essential oils of plants for food safety]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 51 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 51
Start page: 51
End page: 51
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29149
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.