กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29145

ชื่อเรื่อง: Internal audit of the food safety system in the organization
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Внутренний аудит системы безопасности пищевых продуктов в организации
ผู้แต่ง: Sudareva, Olga
Сударева, Ольга
Affiliation: УО «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Sudareva O. Internal audit of the food safety system in the organization / Olga Sudareva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 46. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sudareva O. (2019) Internal audit of the food safety system in the organization. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 46 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 658
Number of pages: 1
Page range: 46
Start page: 46
End page: 46
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29145
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46.pdf306,06 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46.djvu14,02 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46__COVER.png468,59 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น