Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28050
Назва: Дослідження теплопостачання будівель і споруд з використанням теплоакумулюючих пристроїв
Інші назви: Research of heat supply of buildings and structures using heat accumulating devices.
Автори: Вітенько, Дмитро Олегович
Vitenko, Dmytro
Бібліографічний опис: Вітенько Д.О. Дослідження теплопостачання будівель і споруд з використанням теплоакумулюючих пристроїв : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „192 — будівництво та цивільна інженерія“/ Д. О. Вітенько. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 8 с.
Дата публікації: 28-тра-2019
Дата внесення: 28-тра-2019
Країна (код): UA
Науковий керівник: Сорочак, Андрій Петрович
Теми: 192
будівництво та цивільна інженерія
будівельний об’єкт
система теплопостачання
тепловий акумулятор
тепловий насос
теплові втрати
фазові переходи
Короткий огляд (реферат): Вітенько Д.О. Дослідження теплопостачання будівель і споруд з використанням теплоакумулюючих пристроїв.
Опис: 192 «Будівництво та цивільна інженерія». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2019.
Зміст: В дипломній роботі розроблені заходи з підвищення ефективності теплопостачання двоповерхового житлового будинку, запропоновано принципову схему, що передбачає використання теплового акумулятора й теплового насосу. Запропоновано та обґрунтовано удосконалену конструкцію теплового акумулятора з використанням капсул з теплоакумулючим матеріалом. Досліджено температури плавлення й кристалізації теплоакумулюючих матеріалів, визначено оптимальний склад матеріалу на основі парафіну. Розроблено практичні рекомендації щодо використання подібних систем для різних будівельних об’єктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28050
Перелік літератури: 1. Вітенько, Д. Аналіз застосування термоакумулюючих пристроїв при теплопостачанні будівель і споруд / Дмитро Вітенько, Андрій Сорочак // Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), Тернопіль, 22–24 травня 2018 року. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – С. 37-38.
2. Вітенько, Д.О. Застосування теплоакумулюючих пристроїв в системах теплопостачання з тепловим насосом для будівель і споруд / Д.О. Вітенько, А.П. Сорочак // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», Тернопіль, 28-29 листопада 2018. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – С. 54-55.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:192 — будівництво та цивільна інженерія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вітенько автореферат.pdf468 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Вітенько-автореферат.djvu111,86 kBDjVuПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора