Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546
Назва: Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Yukalo, Volodymyr Hlibovych
Крупа, Ольга Миколаївна
Krupa, Olha Mykolaivna
Бібліографічний опис: Патент 124235 UA, МПК G01N 1/28 (2006.01) G01N 1/30 (2006.01) G01N 27/26 (2006.01) Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах / Юкало В. Г., Крупа О. М.; заявник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 2017 11104; заявл. 13.11.2017; опубл. 26.03.2018, Бюл. №6, 2018 р.
Дата публікації: 23-бер-2018
Дата внесення: 10-лют-2019
Країна (код): UA
Теми: білки молока
експрес-ідентифікація
електрофорез
Короткий огляд (реферат): Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах включає проведення анодного електрофорезу білкового комплексу на пластинах поліакриламідного гелю у присутності сечовини. Величину рН поліакриламідного гелю встановлюють на рівні 8,3, а його концентрацію - 3,3 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546
Власник авторського права: © Юкало Володимир Глібович, Крупа Ольга Миколаївна
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib ekspres-identyfikatsii bilkiv u molochnykh produktakh.pdf161,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.