Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546
Назва: | Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Yukalo, Volodymyr Hlibovych Крупа, Ольга Миколаївна Krupa, Olha Mykolaivna |
Бібліографічний опис: | Патент 124235 UA, МПК G01N 1/28 (2006.01) G01N 1/30 (2006.01) G01N 27/26 (2006.01) Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах / Юкало В. Г., Крупа О. М.; заявник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 2017 11104; заявл. 13.11.2017; опубл. 26.03.2018, Бюл. №6, 2018 р. |
Дата публікації: | 23-бер-2018 |
Дата внесення: | 10-лют-2019 |
Країна (код): | UA |
Теми: | білки молока експрес-ідентифікація електрофорез |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах включає проведення анодного електрофорезу білкового комплексу на пластинах поліакриламідного гелю у присутності сечовини. Величину рН поліакриламідного гелю встановлюють на рівні 8,3, а його концентрацію - 3,3 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546 |
Власник авторського права: | © Юкало Володимир Глібович, Крупа Ольга Миколаївна |
Тип вмісту: | Patent |
Розташовується у зібраннях: | 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib ekspres-identyfikatsii bilkiv u molochnykh produktakh.pdf | 161,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.