Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorYukalo, Volodymyr Hlibovych-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorKrupa, Olha Mykolaivna-
dc.date.accessioned2019-02-10T12:17:35Z-
dc.date.available2019-02-10T12:17:35Z-
dc.date.issued2018-03-23-
dc.identifier.citationПатент 124235 UA, МПК G01N 1/28 (2006.01) G01N 1/30 (2006.01) G01N 27/26 (2006.01) Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах / Юкало В. Г., Крупа О. М.; заявник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 2017 11104; заявл. 13.11.2017; опубл. 26.03.2018, Бюл. №6, 2018 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546-
dc.description.abstractСпосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах включає проведення анодного електрофорезу білкового комплексу на пластинах поліакриламідного гелю у присутності сечовини. Величину рН поліакриламідного гелю встановлюють на рівні 8,3, а його концентрацію - 3,3 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбілки молокаuk_UA
dc.subjectекспрес-ідентифікаціяuk_UA
dc.subjectелектрофорезuk_UA
dc.titleСпосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктахuk_UA
dc.typePatentuk_UA
dc.rights.holder© Юкало Володимир Глібович, Крупа Ольга Миколаївнаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib ekspres-identyfikatsii bilkiv u molochnykh produktakh.pdf161,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.