Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr Hlibovych | - |
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Krupa, Olha Mykolaivna | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-10T12:17:35Z | - |
dc.date.available | 2019-02-10T12:17:35Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-23 | - |
dc.identifier.citation | Патент 124235 UA, МПК G01N 1/28 (2006.01) G01N 1/30 (2006.01) G01N 27/26 (2006.01) Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах / Юкало В. Г., Крупа О. М.; заявник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 2017 11104; заявл. 13.11.2017; опубл. 26.03.2018, Бюл. №6, 2018 р. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27546 | - |
dc.description.abstract | Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах включає проведення анодного електрофорезу білкового комплексу на пластинах поліакриламідного гелю у присутності сечовини. Величину рН поліакриламідного гелю встановлюють на рівні 8,3, а його концентрацію - 3,3 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | білки молока | uk_UA |
dc.subject | експрес-ідентифікація | uk_UA |
dc.subject | електрофорез | uk_UA |
dc.title | Спосіб експрес-ідентифікації білків у молочних продуктах | uk_UA |
dc.type | Patent | uk_UA |
dc.rights.holder | © Юкало Володимир Глібович, Крупа Ольга Миколаївна | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib ekspres-identyfikatsii bilkiv u molochnykh produktakh.pdf | 161,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.