Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27359
Назва: Організація та проектування шляхів реалізації фінансового менеджменту на підприємствах сфери суспільного управління (на прикладі Тернопільської комунальної міської лікарні №2)
Інші назви: Organization and design of ways of finance management implementation at the enterprises of public management sphere (Ternopil communal city hospital №2 as a case study)
Автори: Мацьків, Зоряна Михайлівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мацьків З.М. Організація та проектування шляхів реалізації фінансового менеджменту на підприємствах сфери суспільного управління (на прикладі Тернопільської комунальної міської лікарні №2) : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/З.М. Мацьків — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 14 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 14-січ-2019
Країна (код): UA
Науковий керівник: Тимошик, Наталія Степанівна
Члени комітету: Оксентюк, Богдана Андріївна
УДК: 316.3
Теми: 072
фінанси, банківська справа та страхування
бюджетна установа, фінансовий менеджмент, фінансові ресурси, медичні послуги, бюджетний запит, трендовий аналіз
Короткий огляд (реферат): Об’єктом даної роботи виступає заклад сфери надання медичних послуг – Тернопільська комунальна міська лікарня №2. Предметом дослідження є взаємодія та взаємозв’язки функціональних учасників в процесі організації та проектування системи фінансового менеджменту на підприємствах сфери суспільного управління. В процесі написання даної роботи були використані традиційні способи та засоби економічного аналізу (табличного, порівняння, групування, графічний), метод математичного моделювання, теоретико-емпіричний метод, а також методи: спостереження, аналізу (при здійсненні групування майна на складові за певними ознаками), синтезу, історичний метод (при дослідженні виникнення, формування та використання майна), метод порівняння та системний підхід (при вивченні галузі функціонування досліджуваного закладу). Крім цих методів, також використовувався горизонтальний аналіз – в процесі порівняння кожної позиції звітності підприємства з попереднім періодом; та вертикальний аналіз – при визначенні структури фінансових показників з оцінкою впливу різних факторів на кінцевий результат діяльності лікарні. В магістерській роботі досліджено теоретичні основи та практичні особливості реалізації організації та проектування системи фінансового менеджменту бюджетного закладу, в роботі досліджено практичні аспекти дослідження ефективності реалізації фінансового менеджменту на підприємстві сфери суспільного управління. В роботі запропоновано механізми підвищення ефективності реалізації фінансового менеджменту у Тернопільській комунальній міській лікарні №2, що базуються на механізмах удосконалення системи фінансового менеджменту та вдосконаленні системи фінансового контролю організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27359
Власник авторського права: ©Мацьків З.М., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat Mackiv.pdf318,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора