Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26987
Назва: Внутрішні фінансові джерела санації підприємства та шляхи вдосконалення їх формування ( на прикладі ТОВ «Кременецький районний інформаційний центр «Діалог»»)
Інші назви: Internal finance sources of the enterprise sanation and ways of their formation inmrovment (LLC «Kremenets district information center «Dialogue» as a case study)
Автори: Птушинський, Володимир Юрійович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Птушинський В.Ю. Внутрішні фінансові джерела санації підприємства та шляхи вдосконалення їх формування ( на прикладі ТОВ «Кременецький районний інформаційний центр «Діалог»») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „072 — фінанси, банківська справа та страхування“/ В.Ю.Птушинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 20 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 3-січ-2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Тимошик, Наталія Степанівна
Члени комітету: Оксентюк, Богдана Андріївна
УДК: 336.67
Теми: 072
фінанси, банківська справа та страхування
санація, фінансова криза,банкрутство, контролінг
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження виступають механізми виведення підприємства з кризи вітчизняного підприємства Кременецького районного інформаційного центру «Діалог». Метою дипломної роботи є розвиток напрямів з оздоровлення підприємства в кризовому стані та проведення санаційної політики в контексті глобалізації національної економіки та вітчизняного ринку. При виконанні досліджень, залежно від конкретних цілей і задач, використовувались аналітично-графічна формалізація фінансової діяльності страхових компаній, порівняльний аналіз динаміки показників, дослідження стану та динаміки реалізації і модернізації страхових продуктів вітчизняної страхової компанії. В даній роботі досліджено причини банкрутства і способи його подолання, визначено значення, роль та особливості управління банкрутством та застосуванням контролінгу. Здійснено аналіз основних фінансово-економічних показників комерційної діяльності поліграфічного підприємства та визначено особливості формування бюджету, здійснена оцінка фінансового стану ТОВ «Кременецького районного центру «Діалог». Запропоновано механізми боротьби з кризою на підприємстві, з застосуванням контролінгу та удосконалення механізмів управління фінансовою санацією на підприємстві. В обґрунтуванні економічної ефективності визначено механізми забезпечення оптимізації страхового портфеля ТОВ «Кременецького районного інформаційного центру «Діалог», з урахуванням частки фінансових ризиків, розроблено бюджету та здійснено оцінку ринку поліграфічних підприємств в регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26987
Власник авторського права: ©Птушинський В.Ю., 2018
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:072 — фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Птушинський автореферат.doc130 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора