Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26986
Назва: Удосконалення системи управління фінансово-інвестиційним розвитком підприємства на інноваційних принципах (на прикладі ТОВ “Галич Агро”)
Автори: Іванців, Олександр Ігорович
Бібліографічний опис: Іванців О.І. Удосконалення системи управління фінансово-інвестиційним розвитком підприємства на інноваційних принципах (на прикладі ТОВ “Галич Агро”) автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „073 — менеджмент“/ О.І. Іванців — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 20 с.
Дата публікації: 26-гру-2018
Дата подання: 26-гру-2018
Дата внесення: 3-січ-2019
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ФОП Паляниця
Науковий керівник: Нагорняк, Галина Степанівна
Теми: інновація, інноваційна діяльність, інноваційна активність, інноваційний розвиток, інноваційна спрямованість
менеджмент
Короткий огляд (реферат): Іванців О. І. Удосконалення системи управління фінансово-інвестиційним розвитком підприємства на інноваційних принципах (на прикладі ТОВ “Галич Агро”) (Рукопис): дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 073 “Менеджмент”, спеціалізацією “Управління інноваційною діяльністю” / Олександр Ігорович Іванців; ТНТУ. – Тернопіль, 2018. Мета роботи – дослідити та удосконалити систему управління фінансово-інвестиційною діяльністю ТОВ “Галич Агро” на інноваційних засадах. Об’єктом дослідження виступає сільськогосподарське ТОВ “Галич Агро”, що знаходиться у смт. Підволочиськ, Підволочиського р-ну, Тернопільської обл., а також аналітична, статистична та фінансова інформація, інноваційні аспекти даного підприємства та його значення в галузі та економіці країни, фінансово-інвестиційні процеси як важливі структурні елементи вітчизняної фінансової системи, а також інструменти щодо вирішення проблеми забезпечення дієвої системи управління фінансово-інвестиційною діяльністю підприємства на інноваційних засадах. Предмет дослідження – удосконалення системи управління фінансово-інвестиційною діяльністю ТОВ “Галич Агро” на інноваційних засадах, сукупність факторів, що зумовлюють наявний стан інноваційних процесів підприємства, а також можливості залучення інвестицій підприємством.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26986
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АвторефератІванців.doc155,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора