Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26919
Назва: Розробка мобільного додатку для біржі криптовалют EXMO
Автори: Пастернак, Ігор Вікторович
Бібліографічний опис: Пастернак І.В. Розробка мобільного додатку для біржі криптовалют EXMO : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „125 — кібербезпека“/ І.В. Пастернак. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: 16-гру-2018
Дата внесення: 28-гру-2018
Теми: 125
кібербезпека
Короткий огляд (реферат): Дипломну роботу магістра присвячено розробленню мобільного додатку для біржі криптовалют EXMO. Було проведено аналіз існуючих криптовалютних бірж на різних платформах та розроблено мобільний додаток для біржі криптовалют EXMO із двохфакторною авторизацією на операційну систему iOS. У першому розділі було проведено ознайомлення з криптовалютною біржою та з самою криптовалютою. Описано технологію Блокчейн та принцип створення нових блоків. Зроблено огляд існуючих бірж. Проведено аналіз між веб та мобільними платформами та описано основні елементи міжнародної біржі криптовалют EXMO У другому розділі ведеться розробка мобільного додатку для біржі криптовалют. Основними аспектами є розгляд моделі та структури програми. Опис технологій, методів, алгоритмів мобільного додатку та архітектури. Розроблено програмне забезпечення на платформу iOS для роботи із біржою криптовалют EXMO та описано особливості апаратного та програмного забезпечення для функціонування мобільного додатку. Третя спеціальна частина досліджує правову політику, щодо користування Біткоіном у всьому світі та процес регулювання криптовалюти в Україні. У інших додаткових розділах було обґрунтовано економічну частину. Визначено трудомісткість роботи та вартість програмного забезпечення, описано організцію та особливості робочого місця. Основною метою даної дипломної роботи є розробка мобільного додатку для міжнародної біржі криптовалют EXMO згідно сформульованих вимог, що дасть можливість власнику криптогаманця брати активну участь у торгах з будь якого місця. Об’єктом дослідження виступає міжнародна біржа криптовалют EXMO. Предметом дослідження є мобільний додаток для роботи із біржою криптовалют EXMO. Наукова новизна полягає в розробці мобільного додатку на операційну систему iOS для роботи із біржою EXMO та можливістю двохфакторної авторизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26919
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:125 — кібербезпека

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат.docx26,66 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора