Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26825
Назва: Розробка та дослідження автоматизованої системи керування пастеризатором для приготування консервованих огірків
Інші назви: In the thesis the system of automatic control of the process of pickle of cucumbers was developed
Автори: Тегза, Анатолій Анатолійович
Приналежність: КТмз-61
Бібліографічний опис: Тегза А. А. Розробка та дослідження автоматизованої системи керування пастеризатором для приготування консервованих огірків за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“. А. А.Тегза-Тернопіль ТНТУ 2018р-ХХІ
Bibliographic description: Tegza Anatoliy Anatoliy. DEVELOPMENT AND RESEARCH of CAS MANAGEMENT by PASTEURIZER FOR PREPARATION of the CANNED CUCUMBERS after speciality „151 is automation and computer-computer-integrated technologies“. Tegza Anatoliy Anatoliy-Ternopil of TNTU of 2018r ХХІ
Дата публікації: 1-гру-2018
Дата подання: 27-гру-2018
Дата внесення: 27-гру-2018
Видавництво: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ, 2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул.Руська, 56
Науковий керівник: Микитишин, Андрій Григорович
Члени комітету: Савків, Володимир Богданович
УДК: 542.5
Теми: 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Короткий огляд (реферат): Тегза А.А. Розробка та дослідження автоматизованої системи керування пастеризатором для приготування консервованих огірків. 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018
Опис: Здійснено розробку та дослідження автоматизованої системи керування пастеризатором для приготування консервованих огірків
Зміст: Здійснено розробку та дослідження автоматизованої системи керування пастеризатором для приготування консервованих огірків
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26825
Власник авторського права: Тегза Анатолій Анатолійович
Перелік літератури: 1. Бородин И. Ф., Судник Ю.А. Автоматизация технологических процессов. М.: Колос, 2004. -344с. 2. Автоматизация технологических процессов пищевых производств. Под ред. Е.Б. Карпина. –М.: Агропромиздат.-1985. 3. Атабеков В.В., Покровский К.Д. Монтаж электрических сетей и силового оборудования.-М.:Высш.шк.,1979. 4. Головко Д.Б., Рего К.Г., Скрипник Ю.О. Автоматика і автоматизація технологічних процесів. – К.: “Либідь”,1997. 5. Егоров К.В. Основи теорії автоматичного управління. – М.: “Енергія”, 1967. 6. Попович М.Г., Ковальчук О.В. Теорія автоматичного керування. – К.: “Либідь”, 1997. 7. Закалов І, Закалов О. Технологічне обладнання харчових виробництв. – Тернопіль, 2000. 8. Розрахунок обладнання підприємств переробної і харчової промисловості // за ред. В.Г.Мирончука. – Вінниця, 2004. 9. Справочник. Промышленные приборы и средства автоматизации // под. ред. В.В.Черенкова – М.: Машиностроение, 1987. 10. Теорія автоматичного управління / Під ред. А.А.Воронова. - М. : Вища школа. -1977.-Ч.I.-304с. 11. Бесекерский В.А., Попов Е.П. Теорія автоматичного регулю¬ван¬ня. - М. : Наука, 1974. 12. Егоров К.В. Основи теорії автоматичного управління. – М. : “Енергія”, 1967. 13. Запольський А.К., Українець А.І. Екологізація харчових виробництв. – К.: Вища школа, 2005. 14. Назаров Н.И., Фан-Юнг О.Ю. Технология плодоовощных консервов. – М.: Машиностроение, 1984. 15. Охорона праці: навчальний посібник/ Я.І. Бедрій, В.С. Джигирей, А.І. Кидасюк та ін. – Львів, ПТВФ “Афіша”, 2007. 16. Пожежна безпека. Нормативні акти та інші документи. У 4-х томах. – К.:Основа, 1997-2008.
References: Borodin I. F., Sudnik Yu.a. Avtomatizaciya tekhnologicheskikh processov. M.: Ear, 2004. -344ñ. 2. Avtomatizaciya of tekhnologicheskikh processov pischevykh proizvodstv. Pod of editor E.B. Karpina. –M.: Agropromizdat.-1985.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат(Тегза).doc80 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора