Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26819
Назва: Розробка та дослідження системи автоматичного регулювання технологічного процесу адсорбції олії
Інші назви: Development and research of the automatic control system the process of oil adsorption
Автори: Філей, Василь Іванович
Бібліографічний опис: Філей В.І. Розробка та дослідження системи автоматичного регулювання технологічного процесу адсорбції олії : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ В. І. Філей. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Дата публікації: 15-гру-2018
Дата подання: 20-гру-2018
Дата внесення: 27-гру-2018
Видавництво: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ, 2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул.Руська, 56
Науковий керівник: Микитишин, Андрій Григорович
Члени комітету: Савків, Володимир Богданович
УДК: 621.865
Теми: адсорбція
оптимальне управління
технологічний процес
програмований логічний контролер
Кількість сторінок: 6
Короткий огляд (реферат): Автоматизовану систему управління технологічним процесом абсорбції олії було спроектовано на базі математичних моделей адсорбера. Автоматизована система працюватиме в режимі оптимального управління технологічним процесом, що буде найкращим по техніко-економічних показниках. Це призведе до зменшення похибки в підтримці технологічного регламенту на потрібному рівні та підвищить якість та кількість олії. В дипломній роботі детально розглянуто технологічний процес та обладнання цеху, наведені орієнтовні показники ефекту від автоматизації, розглянуто різні проблеми щодо узгоджень приладів контролю та керування.
Опис: В даній дипломній роботі здійснено вибір комплексу технічних засобів для реалізації інформаційних, обчислювальних та управляючих функцій автоматизованої системи управління технологічним процесом абсорбції олії з використанням персонального комп’ютера та регулюючого мікропроцесорного контролера. Мікроконтролер здійснює опитування давачів, реалізовує необхідний закон регулювання технологічних параметрів та частоти обертання електродвигунів, передає інформацію через лінії зв’язку за допомогою інтерфейсу на персональну ЕОМ, яка буде показувати відповідні значення на монітори та запам’ятовувати їх.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26819
Власник авторського права: студент групи КТм-61
Перелік літератури: 1. А.Г. Микитишин, В.І. Філей, В.Є. Чичула. Моделювання техніко-економічних показників процесу адсорбції олії. МатеріалиVІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів«Актуальні задачі сучасних технологій», Тернопіль28-29 листопада2018. – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – с. 122-123.
2. Воронцов О.С. Производство подсолнечного и соевого масел. – М.: Колос. 1990, – 240 с.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ref_Filey.pdf146,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора