Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26791
Назва: Модель стегосистеми для IP-телефонії
Інші назви: Stegosystem model for IP telephony
Автори: Даньків, Антон Русланович
Бібліографічний опис: Даньків А. Р. Модель стегосистеми для IP-телефонії: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ А. Р. Даньків. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 26-гру-2018
Дата подання: 26-гру-2018
Дата внесення: 26-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Матійчук, Любомир Павлович
УДК: 004.9
Теми: 124
системний аналіз
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена приховування даних в трафіку IP-телефонії для підвищення стійкості та ефективності стегосистем. В першому розділі дипломної роботи досліджено передачу мовних сигналів у мережах з комутацією пакетів, здійснено аналіз технологій ІР – телефонії, розглянуто існуючі підходи до захисту інформації в ІР – телефонії, виокремлено особливості приховування даних у трафіку ІР – телефонії, поставлено задачі дослідження. В другому розділі розглянуто структуру стегосистем, методи та критерії їх оцінки, проведено аналіз програмних засобів приховування стего. В третьому розділі дипломної роботи розглянуто особливості побудови та функціонування стегосистем у мережах IP-телефонії, адаптовано метод приховування даних в IP-телефонії в умовах періодично повторювальних сигнатур, узагальнено метод приховування даних в IP-телефонії в умовах періодично повторювальних сигнатур. В четвертому розділі дипломної роботи проведена програмна реалізація стегосистеми для ІР-телефонії, проведене дослідження моделі стегосистеми для IP-телефонії. В повному обсязі виконано розділи «Обґрунтування економічної ефективності», «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» та «Екологія». Об’єкт дослідження: приховування даних у трафіку ІР-телефонії. Предмет дослідження: методи та комп’ютерні засоби приховування даних у трафіку ІР-телефонії. Мета роботи: розробка методів та засобів приховування даних в трафіку IP-телефонії для підвищення стійкості та ефективності стеганофонічних систем реального часу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26791
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:124 — системний аналіз

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат ДАНЬКІВ.pdf120,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідкаДАНЬКІВ.doc57 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора