Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26688
Назва: Метод синтезу штучних електрокардіограм для задачі тестування електрокардіографів
Автори: Самолук, Назарій Іванович
Бібліографічний опис: Самолук Н.І. Метод синтезу штучних електрокардіограм для задачі тестування електрокардіографів : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „163 — біомедична інженерія“/ Н.І. Самолук . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 25-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Науковий керівник: Дедів, Леонід Євгенович
УДК: УДК 612.17+519.688
Теми: 163
біомедична інженерія
Короткий огляд (реферат): Самолук Н.І. Метод синтезу штучних електрокардіограм для задачі тестування електрокардіографів. – Рукопис. Кваліфікаційна робота магістра, Тернопільський національний технічний університети імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2018. Кваліфікаційну роботу магістра присвячено розробленню методу синтезу електрокардіосигналів, що дозволяє моделювати ЕКС з нормальним ритмом та з патологічними формами. ЕКС подано у вигляді полі гармонічного сигналу, що є сумішшю синусоїд з експоненційним заниканням на характерних часових рівнях. Розроблено методику визначення АЧХ цифрових багатоканальних електрокардіографів. Ця методика базується на оцінці частотних спектрів потужності, вихідних даних цифрових електрокардіографів, які одержують при подачі на їхні входи тестових ПВС, що синтезуються імітатором. Застосування цієї методики знижує трудомісткість визначення АЧХ електрокардіографів і одночасно підвищує їхня точність і інформативність. На підставі аналізу стандартів для електрокардіографів сформульовано вимоги до апаратури, що необхідна для тестування сучасних електрокардіографів. Ключові слова: електрокардіосигнал, цифрова обробка сигналів, імітаційна модель.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26688
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:163 — біомедична інженерія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_samoluk.pdf332,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора