Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26624
Назва: Розробка та дослідження автоматизованої системи управління технологічним процесом виготовлення шоколадної глазурі
Автори: Василіцький, Роман Богданович
Пошелюжний, Олександр Ігорович
Бібліографічний опис: Василіцький Р.Б., Пошелюжний О.І. Розробка та дослідження автоматизованої системи управління технологічним процесом виготовлення шоколадної глазурі: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології“/ Р. Б. Василіцький — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Дата публікації: 24-гру-2018
Дата подання: 24-гру-2018
Дата внесення: 24-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Медвідь, Володимир Романович
УДК: 533.6
Теми: 151
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Короткий огляд (реферат): В даній магістерській роботі, яка відноситься до галузі автоматизації харчової промисловості, розв’язуються основні проблемні питання, що потребували вирішення. Завданням магістерської роботи була розробка автоматизованої системи керування виробництвом шоколадної глазурі. Проведено аналіз технологічного процесу. Розроблено функціональну схему автоматизації.. Виконано вибір технічних засобів автоматизації. Створено програмне забезпечення керування технологічним процесом. Здійснено розрахунок стійкості та надійності системи автоматичного керування. Впроваджено заходи із забезпечення охорони праці. Проведено розрахунок техніко-економічних показників ефективності розробленої системи автоматизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26624
Перелік літератури: 1. Маршалкин Г.А. Иехнологическое оборудование кондитерских фабрик. – М.: Пищевая промышленность, 1985. 2. Лурье И.С. Технология кондитерского производства. – М.: Агропромиздат, 1992. 3. Драгилев А.И. Практикум по расчетам оборудования кондитерского производства. – М.: Агропромиздат, 1990. 4. Драгилев А.И. Оборудование для производства мучных кондитерских изделий. – М.: Агропромиздат, 1989. 5. Петров И.К. Технологические измерения и приборы пищевой промышленности. М.: Пищ. промышленность, 1985, с.392. 6. Кошарский Б.Д. Автоматические приборы, регуляторы и вычислительные системы. М., машиностроение, 1976, с.873. 7. Клюев А.С. Проектирование систем автоматизации технологических процессов. М., Энергия, 1980, с.512. 8. Каган Б.М., Сташин В.В. Основы проектирования микропроцессорных устройств автоматики. – М.:Энергоатомиздат,1987. 9. Измерения в промышленности. Справ.изд. Под ред. П.Профоса. Пер. с нем. – М.:Металлургия, 1980, 648с. 10. Самотокін Б.Б. Лекції з теорії автоматичного керування: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Житомир:ЖІТІ, 2001. – 508с. 11. Б.А. Бесекерский, Е.П. Попов «Теория систем автоматического регулирования». М:. «Наука», 1975 г. 767стр. 12. Житецький В.Ц. Основи охорони праці.- Львів: Афіша, 2000.- 350 с. 13. Правила устройства електроустановок. ПУЭ.- М.: Энергоиздат, 1978. - 659с. 14. Охрана труда в машиностроении. / Под ред. Е.Я.Юдина.- М.: Машиностроение, 1983.- 431 с. 15. Демиденко Г.П., Кузьменко Е.П., Орлов П.П., Защита обьектов народного хозяйства от оружия массового поражения. Справочник. – К.: Головное издательство обьединения. „Вища школа”, 1987. – 255с. 16. Закон України „Про цивільну оборону України” (в новій редакції) від 24 березня 1999 року. 17. Білявський Г.О. Основи загальної екології. - К.: Міністерство освіти, 1995.- 120 с. 18. Воронов А.К. Навколишнє середовище та розвиток.- К.: Міністерство освіти, 1999.- 185 с.
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:151 — автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат(Пошелюжний).doc78,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора