Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26474
Назва: Удосконалення організації праці та мотивації персоналу підприємства, на прикладі солодового заводу ПрАТ «Оболонь»
Інші назви: An improvement of organization of labour and personal motivation at the Solodovogo zavodu “Obolon”
Автори: Логвин, Назар
Приналежність: МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ПУЛЮЯ
Бібліографічний опис: Логвин Назар Миколайович: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „073 — менеджмент“/ Назар Миколайович Логвин. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 2018 с.
Bibliographic description: Logvin Nazar Nikolaevich: dissertation abstract of master's degree on the specialty "073 - management" / Nazar Nikolayevich Logvin. - Ternopil: TNTU, YEAR. - 2018 p.
Дата публікації: 21-гру-2018
Дата подання: 24-гру-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Машлій, Галина
УДК: 331.378
331.378
Теми: 073
менеджмент
Серія/номер: 1;1
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми: полягає в тому, що трудовий ресурс є одним з найважливіших ресурсів підчас виробництва але не даному етапі розвитку економіки проблема мотивації праці набуває дедалі важливішого значення. Відсутність належних стимулів до праці, неможливість досягати поставлених цілей, не реалізовані мрії про підвищення рівня життя зумовлюють виникнення незадоволення своєю роботою та інші проблеми. Недостатнє врахування механізму мотивації праці призводить до зниження показників продуктивності праці, якості продукції та порушення трудової дисципліни. Впровадження ефективних моделей організації праці та мотивації персоналу спрямовує до підвищення конкурентоспроможності, продуктивності, і кінцевому результаті прибутковості підприємства.
Опис: Метою – являється проведення досліджень у сфері організації та мотивації праці на підприємстві з метою виявлення та розробки рекомендацій щодо їх усунення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26474
Власник авторського права: Логвин Назар Миколайовч
URL-посилання пов’язаного матеріалу: Відсутні
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат.docx53,78 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора