Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26442
Назва: Інформаційно-логістична система на базі Amadeus API
Інші назви: Information-logistic system based on Amadeus API
Автори: Орнатовська, Віта Вікторівна
Приналежність: ТНТУ ім. І. Пулюя, Факультет комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії, Кафедра комп’ютерних наук
Бібліографічний опис: Орнатовська В.В. Інформаційно-логістична система на базі Amadeus API. : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „122 — комп'ютерні науки“/ В.В. Орнатовська. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: гру-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. І. Пулюя, Факультет комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії
Науковий керівник: Скоренький, Юрій Любомирович
Члени комітету: Гащин, Надія Богданівна
УДК: 004.9
Теми: 122
комп'ютерні науки та інформаційні технології
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена розробці інформаційно-логістичної системи у туристичній сфері на базі Amadeus API. У першому розділі розглянуто предметну область та актуальність теми дипломної роботи. Зроблено огляд історичних передумов розвитку інформаційно-логістичних систем та роль інформаційно-логістичних систем у сфері туризму. Проведено аналіз основних каналів електронної дистрибуції туристичного контенту. Проаналізовано існуючі алгоритми пошуку оптимального рішення. У другому розділі проведено аналіз методів збору інформації у сфері туризму для інформаційно-логістичної системи. На основі проведеного аналізу здійснено вибір оптимального методу збору інформації для інформаційно-логістичної системи. У третьому розділі описано вибір стеку технологій для розробки інформаційно-логістичної системи, процес реалізації основних структурних компонентів та їх тестування. Удосконалено методику збору інформації для інформаційно-логістичної системи у сфері туризму. Актуальність теми визначається необхідністю створення інформаційно-логістичної системи, що дозволяє чітко структурувати інформацію та фільтрувати надлишкову, знайти оптимальні пропозиції, відобразити їх у зручному форматі, тому що існує проблема надмірності неструктурованої інформації в Інтернеті. Метою даної роботи є розробка інформаційно-логістичної системи на базі Amadeus API для планування подорожі, а саме для пошуку оптимальних пропозицій у туристичній сфері: вигідних авіаквитків для заданого напрямку, готельних номерів та оренди автомобілів. Об’єкт дослідження – інформаційно-логістична система у туристичній сфері. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних засад реалізації інформаційно-логістичної системи в умовах ринкового функціонування та сукупність методів збору інформації у сфері туризму.
Опис: Орнатовська В.В. Інформаційно-логістична система на базі Amadeus API.: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю “122” – Комп’ютерні науки / В.В. Орнатовська – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – 8c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26442
Власник авторського права: ТНТУ ім. І. Пулюя
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:122 — комп’ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат.docx33,55 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора