Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26410
Назва: Формування моделі сучасного менеджера шляхом удосконалення стилю управління персоналом на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд»
Автори: Черниш, Ольга Володимирівна
Бібліографічний опис: Черниш О.В. Формування моделі сучасного менеджера шляхом удосконалення стилю управління персоналом на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд»: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю "073 - менеджмент" / О.В. Черниш. - Тернопіль: ТНТУ, 2018. - 14 с.
Bibliographic description: Chernysh O.V. Formation of a model of modern manager by improving the style of personnel management on the example of "Silpo-Food" Ltd.[Manuscript]: comprehensive thesis in order to gain a Master's degree by specialization / O.V. Chernysh - Ternopil :[b.v], 2018. - 14 pages
Дата публікації: 10-гру-2018
Дата подання: 20-гру-2018
Дата внесення: 20-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: м.Тернопіль, ТНТУ
Науковий керівник: Мосій, Ольга Бориславівна
Члени комітету: Дудкін, Павло Дмитрович
УДК: 331
Теми: 073
менеджмент
Короткий огляд (реферат): Тема «Формування моделі сучасного менеджера шляхом удосконалення стилю управління персоналом на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» Магістерська робота: 156 с., 12 рис., 29 табл., 11 додатків, 99 літературних джерел. Об'єкт дослідження ‒ процес управління персоналом ТОВ «Сільпо-Фуд». Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад управління персоналом ТОВ «Сільпо-Фуд». Методи дослідження – економіко-статистичного, системного та порівняльного аналізу, метод експертного опитування, діалектичного пізнання, економічного синтезу. Розроблено проектні рішення щодо ефективності впровадження системи функціонального аналізу менеджменту, проведено економічне обґрунтування доцільності модернізації структури управління ТОВ «Сільпо-Фуд», а також обґрунтовано впровадження моделі індивідуалізованого управління. Результати дослідження були впроваджені в діяльність ТОВ "Сільпо-Фуд" Ключові слова: управління персоналом, менеджмент, стиль управління, організаційна структура. Тема «Формирование модели современного менеджера путем усовершенствования стиля управления персоналом на примере ООО «Сильпо-Фуд» Магистерская работа: 156 с., 12 рис., 29 табл., 11 приложений, 99 литературных источников.Объект исследования - процесс управления персоналом ООО «Сильпо-Фуд». Целью работы является исследование теоретических и практических основ управления персоналом ООО «Сильпо-Фуд». Методы исследования - экономико-статистического, системного и сравнительного анализа, метод экспертного опроса, диалектического познания, экономического синтеза. Разработаны проектные решения по эффективности внедрения системы функционального анализа менеджмента, проведения экономическое обоснование целесообразности модернизации структуры управления ООО «Сильпо-Фуд», а также обоснованно внедрения модели индивидуализированного управления. Результаты исследования были введены в деятельность ООО «Сильпо-Фуд» Ключевые слова: управление персоналом, управление, стиль управления, организационная структура. Theme «Formation of a model of a modern manager by improving the style of personnel management on the example of «Silpo-Food» Ltd.Diploma work: 156 p., 12 figures, 29 tables, 11 appendices, 99 literary sources. The Object of Investigation - is the personnel management process of "Silpo-Food" Ltd. The Aim of the Work is to study the theoretical and practical principles of personnel management of "Silpo-Food" Ltd.Research methods ‒ economic and statistical, and comparative analysis, expert survey method, dialectical knowledge, economic synthesis.The design decisions concerning the effectiveness of the implementation of the system of functional analysis of management have been worked out, the economic feasibility of the modernization of the management structure of "Silpo-Food" Ltd. has been carried out, and the implementation of the model of the individualized management has been substantiated. The results of the research were introduced into the activity of "Silpo-Food" Ltd. Key words: personnel management, management, management style, organizational structure.
Зміст: Вступ. 1.СТИЛІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В АСПЕКТІ ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ МОДЕЛІ МЕНЕДЖМЕНТУ.2.ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».3.РОЗРОБЛЕННЯ НАПРЯМІВ ВДОСКОНАЛЕННЯ СТИЛЮ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ.4.СПЕЦІАЛЬНА ЧАСТИНА.5.ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТНИХ ПРОПОЗИЦІЙ У ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».6.ОХОРОНА ПРАЦІ.7.БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ.8.ЕКОЛОГІЯ.ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26410
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат.pdfАвтореферат Черниш О.В.301,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора