Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26389| Назва: | Оцінка конкурентоспроможності підприємства та розробка заходів щодо її вдосконалення (на прикладі ТОВ «Торгова група «АРС-Кераміка») |
| Автори: | Фершлядин, Олег Ігорович |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, факультет економіки та менеджменту, м. Тернопіль, Україна |
| Бібліографічний опис: | Фершлядин О. І. Оцінка конкурентоспроможності підприємства та розробка заходів щодо її вдосконалення (на прикладі ТОВ «Торгова група «АРС-Кераміка») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „075 — маркетинг“/ О. І Фершлядин . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с. |
| Дата публікації: | 20-гру-2018 |
| Дата подання: | 20-гру-2018 |
| Дата внесення: | 20-гру-2018 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Оксентюк, Богдана Андріївна |
| УДК: | 339.13 маркетинг конкурентоспроможність макросередовище мікросередовище SWOT-аналіз маркетингові методи |
| Теми: | 075 маркетинг Master Thesis |
| Короткий огляд (реферат): | Фершлядин О.І. «Оцінка конкурентоспроможності підприємства та розробка заходів щодо її вдосконалення (на прикладі ТОВ «Торгова група «АРС-Кераміка»)». – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 075 «Маркетинг» – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2018. Досліджена діюча практика оцінки конкурентоспроможності ТОВ «Торгова група «АРС-Кераміка». Визначено сильні та слабкі сторони, виявлено можливості і загрози підприємства, запропоновано заходи щодо підвищення рівня оцінки конкурентоспроможності підприємства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26389 |
| Тип вмісту: | Thesis Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | 075 — маркетинг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Автореферат_Фершлядин_брош.pdf | 394,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора