Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26371
Назва: Психологічні особливості самоставлення особистості до здоров'я
Автори: Філюк, Любов Павлівна
Приналежність: ТНТУ ім. І.Пулюя
Бібліографічний опис: Філюк Л.П. Психологічні особливості самоставлення особистості до здоров'я : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „053 — психологія“/ Л.П. Філюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 10 с.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 19-гру-2018
Видавництво: ТНТУ ім. І.Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет
Науковий керівник: Вишньовський, Василь Володимирович
УДК: 159.9
Теми: 053
психологія
Короткий огляд (реферат): Філюк Л.П. Психологічні особливості самоставлення особистості до здоров’я. – Рукопис. Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 053 – «Психологія» – Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя. – Тернопіль, 2018. Магістерська робота розкриває поняття психології здоров’я, аспекти здоров’я, методологічні підходи до проблеми здоров’я, роль індивідуально-типологічних факторів у впливі на самоставлення особистості до здоров’я, визначає критерії самооцінки особистістю основних рівнів здоров’я У роботі запропоновано та обґрунтовано зв’язок індивідуально-типологічних відмінностей особистості з рівнями та факторами здоров’я. Виявлено особливості оцінювання особистістю з певним індивідуальним типом таких важливих складових здоров’я, як – психічна рівновага, емоційна стійкість, комунікабельність, стресостійкість, які свідчать про фізичний, психологічний та соціальний рівні здоров’я особистості. З’ясовано, що значення характеристик особистісного типу, які, формуючи індивідуальний стиль життя впливають на самоставлення особистості до свого здоров’я, на дотримання чи не дотримання здорового способу життя. Отримані нами в ході експериментального дослідження результати сприятимуть продуманій (з врахуванням фактору індивідуальних відмінностей) організації психотерапевтичної та корекційної роботи з молоддю, спрямованій на виховання уважного ставлення до свого здоров’я, адекватного розуміння щодо цього своїх потреб та звичок, організації здорового способу життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26371
Власник авторського права: Філюк Л.П.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:053 — психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Філюк Л..doc112 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора