Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26345
Назва: Розробка шляхів використання Інтернет ресурсу як засобу просування товарів підприємства ТОВ «АРІАНА ПЛЮС.» на ринку Західної України
Автори: Пантелімон, Оксана Михайлівна
Бібліографічний опис: Пантелімон О.М. Розробка шляхів використання Інтернет ресурсу як засобу просування товарів підприємства ТОВ «АРІАНА ПЛЮС.» на ринку Західної України: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „075 — маркетинг“/ О. М. Пантелімон. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 13 с.
Bibliographic description: Pantelimon O. Development of ways to use the Internet resource as a mean of goods promoting of the LLC «ARIANA PLUS.» company in the market of Western Ukraine. – manuscript.
Дата публікації: гру-2018
Дата подання: 17-гру-2018
Дата внесення: 17-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Шпилик, Світлана Василівна
Члени комітету: Винник, Тетяна Михайлівна
УДК: 339.13
Теми: 075
маркетинг
Master Thesis
Короткий огляд (реферат): Інтернет-маркетинг дозволяє отримати віддачу від максимального числа споживачів, дозволяє розширити діяльність компанії з локального на національний та міжнародний ринки. При цьому великі і малі підприємства мають цілком урівноважені шанси у конкурентній боротьбі за покупця. На відміну від традиційних ЗМІ, вихід на ринок через Інтернет є досить бюджетним. Завдяки Інтернету компанія може в режимі реального часу спостерігати за ефективністю проведення маркетингової кампанії і вчасно реагувати на будь-які зміни.
Опис: В умовах глобальної комп'ютеризації роль маркетингу в Інтернеті помітно зростає. Цим і обумовлюється актуальність теми. Дослідження авторів дозволили підтвердити, що Інтернет-маркетинг є досить ефективним на сучасному етапі розвитку суспільства, а багатогранність даного каналу просування вимагає від підприємства більш чіткого аналізу усіх його можливостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26345
Власник авторського права: © ТНТУ ім. І Пулюя, 2018р.
© Пантелімон О.М.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:075 — маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat_Пантелiмон.pdf302,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора