Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26307
Назва: Програмна система ідентифікації та аналізу поведінки об’єктів для системи відеоспостереження
Автори: Шпилик, Віталій Васильович
Бібліографічний опис: Шпилик В. В. Програмна система ідентифікації та аналізу поведінки об’єктів для системи відеоспостереження : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „121 — інженерія програмного забезпечення“/ В. В. Шпилик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: 11-гру-2018
Дата внесення: 11-гру-2018
Науковий керівник: Бойко, Ігор Володимирович
Члени комітету: Лупенко, Сергій Анотолійович
УДК: 658.012.011.56
Теми: 121
інженерія програмного забезпечення
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є розробка методу та алгоритмів розпізнавання й аналізу поведінки об’єктів для комп’ютерних систем відеоспостереження. Дана робота являє собою комплексний теоретичний аналіз і створення нової сучасної обчислювальної технології і способу обробки відеопотоку, аналіз котрих базується на розв'язанні задач удосконалення методів 2D-колірних гістограм для представлення колірного вмісту зображень. Таким чином, проведений аналіз пропонованого в роботі алгоритму дозволяє говорити про його обґрунтовану перевагу над запропонованими раніше алгоритмами.. Вона спрямована на підвищення ефективності розв'язання фундаментальних наукових і прикладних задач в області інженерії програмного забезпечення, пов'язаних з великим обсягом обчислень. Розробка ефективних алгоритмів обробки зображення, формулюються вимоги по їх оптимізації і представленню структур даних.
Опис: Метою дипломної роботи є розробка методу та алгоритмів розпізнавання й аналізу поведінки об’єктів для комп’ютерних систем відеоспостереження. Дана робота являє собою комплексний теоретичний аналіз і створення нової сучасної обчислювальної технології і способу обробки відеопотоку, аналіз котрих базується на розв'язанні задач удосконалення методів 2D-колірних гістограм для представлення колірного вмісту зображень. Таким чином, проведений аналіз пропонованого в роботі алгоритму дозволяє говорити про його обґрунтовану перевагу над запропонованими раніше алгоритмами.. Вона спрямована на підвищення ефективності розв'язання фундаментальних наукових і прикладних задач в області інженерії програмного забезпечення, пов'язаних з великим обсягом обчислень. Розробка ефективних алгоритмів обробки зображення, формулюються вимоги по їх оптимізації і представленню структур даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26307
Власник авторського права: Шпилик
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:121 — інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат (Шпилик).doc87 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора