Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26305
Назва: Розробка веб-додатку для обміну книгами «Книгу в руки» на платформі Angular з використанням СУБД Mongo DB
Автори: Голик, Олександр Сергійович
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Голик О. С. Розробка веб-додатку для обміну книгами «Книгу в руки» на платформі Angular з використанням СУБД Mongo DB : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „121 — інженерія програмного забезпечення“/ О. С. Голик. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 8 с.
Дата публікації: 11-гру-2018
Дата подання: 11-гру-2018
Дата внесення: 11-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Науковий керівник: Петрик, Михайло Романович
Члени комітету: Лупенко, Сергій Анотолійович
УДК: 658.012.011.56
Теми: 121
інженерія програмного забезпечення
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є розробка методів та моделей організації обміну книгами з використанням сучасних інформаційних технологій, реалізація яких дозволяє підвищити ефективність функціонування букіністичних систем за умов невизначеності. Дана робота являє собою комплексний теоретичний аналіз і створення нової сучасної обчислювальної технології і способу обміну книгами, аналіз котрих базується на розв'язанні задач удосконалення методів класифікації і їх характеристик. Вона спрямована на підвищення ефективності розв'язання фундаментальних наукових і прикладних задач в області інженерії програмного забезпечення, пов'язаних з великим обсягом обчислень. Розробка паралельних алгоритмів класифікації, формулюються вимоги по їх оптимізації і представленню структур даних на платформі Angular з використанням СУБД Mongo DB. Результатом роботи є подальший розвиток методу оцінки класифікації за допомогою ефективного розподілу навантаження на основі використання методу фільтрації. Розроблено програмне забезпечення на платформі Angular з використанням СУБД Mongo DB, яке дозволяє виконувати букіністичні операції методом фільтрації паралельно. Запропоновано та досліджено організацію високопродуктивної букіністичної обчислювальної структури, орієнтовану на сучасну інтегральну технологію для визначення книг, на основі порівняльного тестування методів скорочення простору ознак.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26305
Власник авторського права: Голик
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:121 — інженерія програмного забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат (Голик).doc86,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора