Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.003 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Спосіб декорування печиваНіньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмівЛяшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирівМатуняк, С. С.; Matunyak, S. S.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивостіВанат, Г. Р.; Vanat, G. R.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктівКопійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Особливості інтенсифікації харчових виробництвТрач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y.