Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2018-06-26T09:19:58Z-
dc.date.available2018-06-26T09:19:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» / Г.В. Карпик, для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 181 «Харчові технології», Тернопіль, 2018. – 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25797-
dc.description.abstractМетою даного лабораторного практикуму є вивчення і закріплення теоретичного матеріалу, оволодіння технікою виконання лабораторних робіт по дослідженню якості продуктів жирового виробництва. Викладення матеріалу відповідає логіці лекційного курсу, включає контрольні питання, що дозволяє закріпити вивчений матеріал.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 3 Відбір проб 10 Лабораторна робота № 1 Дослідження органолептичних показників якості олій 14 Лабораторна робота № 2 Визначення вмісту вологи та летких речовин 18 Лабораторна робота № 3 Визначення кислотного та йодного чисел 21 Лабораторна робота № 4 Визначення пероксидного числа, числа омилення та ефірного числа 27 Лабораторна робота № 5 Дослідження якості маргарину 31 Лабораторна робота № 6 Контроль якості майонезу 39 Контрольні питання 48 Використана література 50uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.relation.references1. Общая технология пищевых производств / Под ред. Н.И. Назарова. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 360 с.. 2. Осейко, М.І. Технологія рослинних олій / К.: Варта, 2006. – 280 с. 3. Плахотин , В.Я. Контроль качества пищевых продуктов / В.Я.Плахотин - К.: Урожай, 1988.-144 с. 4. Технология переработки жиров / Под ред. Н.С. Арутюня. – М.: Агропромиздат, 1999. – 452 с. 5. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макароннихвробів /За редакцією В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2015. – 971 с. 6. Нормативна документаціяuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора