Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 306

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» 4 2 4 2 3 1 4

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з технології олієжирових виробництв.pdf 1785

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 131
Україна 64
Netherlands 37
China 26
Germany 23
Sweden 7
Russia 4
Vietnam 3
Greece 2
France 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Louisville 37
Kiev 19
Mountain View 10
Ternopil 10
Ann Arbor 8
Lviv 4
Cambridge 3
Dnepropetrovsk 3
Hanoi 3