Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2018-06-22T11:58:20Z-
dc.date.available2018-06-22T11:58:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укладач : О.І. Вічко. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25740-
dc.description.abstractГоловною метою викладання дисципліни «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» є одержання студентами знань, необхідних для виробничо-технологічної та дослідницької діяльності на підприємствах і установах харчової промисловості при виготовленні спеціальних харчових продуктів, розроблення і впровадження загальної системи управління виробництвом, яка включає системи ISO (управління якістю харчових продуктів) та НАССР (управління безпекою харчових продуктів), чинні програми обов’язкових попередніх заходів GHP (належна гігієнічна практика), GMP (належна виробнича практика) і SSOP (стандартні санітарні робочі процедури).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Вічко О.І., 2017uk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль : ТНТУuk_UA
dc.relation.references1. Базове керівництво з впровадження системи НАССР (методи гарантії безпечності та якості харчових продуктів) (в питаннях та відповідях) [Текст] / С. В. Бізікін, О. В. М'ячиков, С. О. М'ячикова, С. В. Ожеред. – Харків : Іванченка І.С., 2013. – 44. 2. Белов Ю.П. Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів HACCP// Світ якості України, № 2, 2005. – С.42–45. 3. ДСТУ 4161–2003. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги. – К.: Держспожив- стандарт України, 2003. – 15 с. 4.. ДСТУ ІSO 22000: 2007. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 30 с. 5. Європейські вимоги до м'ясопереробних підприємств: Довідник. – Львів: Леонорм, 2005. – 122 с. 6. Макаренкова Г. Ю., Захарова А. Н. Мировой опыт внедрения системы ХАССП показал… или чтоостается за кадром при разработке системы управления качеством //Все о мясе. – 2005.– №1.– С. 48–51. 7. Плахотін В.Я., Тюрікова І.С. Рекомендації щодо розробки та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України. – К.: Видавництво „Укроосвіта“, 2007. – 84 с. 8. Система НАССР. Довідник: / Львів: НТЦ «Леонорм-Стандарт», 2003 – 218 с. - (Серія409 «Нормативна база підприємства») 9. Грегірчак Н.М. Мікробіологічні основи НАССР: Конспект лекцій з дисципліни «Мікробіологія і санітарно-гігієнічний контроль виробництв» для студ. напр. 051401 «Біотехнологія» ден. та заоч. форм навч.– К.: НУХТ, 2013. – 92с. 10. Димань Т.М., Мазур Т.Г. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів. К.: ВЦ «Академія», 2011. – 520 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка НАССР.pdf620,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора