Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 550

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 2 1 3 30 14 4 10

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка НАССР.pdf 6016

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 248
United States 150
Netherlands 38
Ireland 28
China 25
Germany 23
France 8
Sweden 6
Poland 3
Russia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 69
San Ramon 56
Dublin 28
Louisville 25
Mountain View 20
Dnepropetrovsk 17
Kherson 14
Ternopil 12
Kharkiv 11
Odessa 11