Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737
Назва: Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання
Автори: Дудкін, Павло Дмитрович
Приналежність: ТНТУ імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: П.Д. Дудкін. - Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017.- 19 с.
Дата публікації: 2017
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ФОП Паляниця
Діапазон сторінок: 19
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737
Тип вмісту : Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.вказ. до пров. практ. занять 2018.pdf604,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора