Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудкін, Павло Дмитрович-
dc.date.accessioned2018-06-22T11:25:17Z-
dc.date.available2018-06-22T11:25:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання / укл. : П.Д. Дудкін. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017.- 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737-
dc.format.extent19-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameФОП Паляницяuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУ імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.вказ. до пров. практ. занять 2018.pdf604,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора