Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудкін, Павло Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T11:25:17Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T11:25:17Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання / укл. : П.Д. Дудкін. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2017.- 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25737 | - |
dc.format.extent | 19 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни “Організація логістичного обслуговування в галузі” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ФОП Паляниця | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод.вказ. до пров. практ. занять 2018.pdf | 604,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора